NORMANDIE

Contactgegevens NORMANDIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NORMANDIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NORMANDIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I-IN 177; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58242574 (+32-58242574) 58242574 (+32-58242574)

Fax (fax): +32 (12) 851-23-16 +32 (12) 851-23-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NORMANDIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NORMANDIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NORMANDIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NORMANDIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NORMANDIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NORMANDIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NORMANDIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NORMANDIE
Products information NORMANDIE

BTW identificatienummer (tax): BE07860687255
Ondernemingsnummer: 2582580566
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in NORMANDIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NORMANDIE
(Get full report from official database of BE for NORMANDIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NORMANDIE
Addition kinds of activities for NORMANDIE

27820101. Accountboeken | Account books
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
36210102. Spoelen, voor elektrische motoren of generatoren | Coils, for electric motors or generators
36410106. Lampen, fluorescerend, elektrisch | Lamps, fluorescent, electric
38410212. retinoscopen | Retinoscopes
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
87320201. Educatief onderzoek | Educational research

Werken bij NORMANDIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NORMANDIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NORMANDIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NORMANDIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

Zoek naar antwoorden van NORMANDIE in sociale netwerken
Look for responds of NORMANDIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NORMANDIE. Laat een reactie achter voor NORMANDIE. NORMANDIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NORMANDIE. Leave a respond for NORMANDIE. NORMANDIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NORMANDIE op de google maps. Adres en contacten NORMANDIE
Location of NORMANDIE on the google maps. Address and contacts of NORMANDIE

Andere gerelateerde bedrijven als come NORMANDIE NORMANDIE: Ostheimer N | REST. MOUSTIQUE ET HENRI | MAURICE PIRARD | F. EHLEN | Paul (Bij de)

Other related companies as NORMANDIE: Ostheimer N | REST. MOUSTIQUE ET HENRI | MAURICE PIRARD | F. EHLEN | Paul (Bij de)

NORMANDIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NORMANDIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07860687255. Het bedrijf NORMANDIE bevindt zich op het adres: ALBERT I-IN 177; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in NORMANDIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NORMANDIE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NORMANDIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NORMANDIE, openstaande posities, locatie van NORMANDIE op de kaart.

NORMANDIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is NORMANDIE, company assigned to the tax number BE07860687255. The company NORMANDIE is located at the address: ALBERT I-IN 177; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 124,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zuivelproducten. Products created in NORMANDIE were not found.
The main activity of NORMANDIE is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NORMANDIE is not available. You also can look at reviews of NORMANDIE, open positions, location of NORMANDIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NORMANDIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NORMANDIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NORMANDIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NORMANDIE, employees, financial statistics.