LE FROMAGEON VANTUYKOM

Contactgegevens LE FROMAGEON VANTUYKOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FROMAGEON VANTUYKOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FROMAGEON VANTUYKOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANDERKINDERESTRAAT 309; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23442612 (+32-23442612) 23442612 (+32-23442612)

Fax (fax): +32 (11) 452-54-78 +32 (11) 452-54-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FROMAGEON VANTUYKOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FROMAGEON VANTUYKOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FROMAGEON VANTUYKOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FROMAGEON VANTUYKOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FROMAGEON VANTUYKOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FROMAGEON VANTUYKOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FROMAGEON VANTUYKOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FROMAGEON VANTUYKOM
Products information LE FROMAGEON VANTUYKOM

BTW identificatienummer (tax): BE06908721923
Ondernemingsnummer: 2199707031
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LE FROMAGEON VANTUYKOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FROMAGEON VANTUYKOM
(Get full report from official database of BE for LE FROMAGEON VANTUYKOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FROMAGEON VANTUYKOM
Addition kinds of activities for LE FROMAGEON VANTUYKOM

22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
38410502. Beenboren | Bone drills
51690103. Chloor | Chlorine
55999901. Dunebuggies | Dunebuggies

Werken bij LE FROMAGEON VANTUYKOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FROMAGEON VANTUYKOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FROMAGEON VANTUYKOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FROMAGEON VANTUYKOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van LE FROMAGEON VANTUYKOM in sociale netwerken
Look for responds of LE FROMAGEON VANTUYKOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FROMAGEON VANTUYKOM. Laat een reactie achter voor LE FROMAGEON VANTUYKOM. LE FROMAGEON VANTUYKOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FROMAGEON VANTUYKOM. Leave a respond for LE FROMAGEON VANTUYKOM. LE FROMAGEON VANTUYKOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FROMAGEON VANTUYKOM op de google maps. Adres en contacten LE FROMAGEON VANTUYKOM
Location of LE FROMAGEON VANTUYKOM on the google maps. Address and contacts of LE FROMAGEON VANTUYKOM

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FROMAGEON VANTUYKOM LE FROMAGEON VANTUYKOM: DEXIA | Language Technology | Cap Colors BVBA | DIEGO CROCCO | POLLERS & ZN

Other related companies as LE FROMAGEON VANTUYKOM: DEXIA | Language Technology | Cap Colors BVBA | DIEGO CROCCO | POLLERS & ZN

LE FROMAGEON VANTUYKOM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FROMAGEON VANTUYKOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06908721923. Het bedrijf LE FROMAGEON VANTUYKOM bevindt zich op het adres: VANDERKINDERESTRAAT 309; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in LE FROMAGEON VANTUYKOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FROMAGEON VANTUYKOM is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FROMAGEON VANTUYKOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FROMAGEON VANTUYKOM, openstaande posities, locatie van LE FROMAGEON VANTUYKOM op de kaart.

LE FROMAGEON VANTUYKOM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FROMAGEON VANTUYKOM, company assigned to the tax number BE06908721923. The company LE FROMAGEON VANTUYKOM is located at the address: VANDERKINDERESTRAAT 309; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zuivelproducten. Products created in LE FROMAGEON VANTUYKOM were not found.
The main activity of LE FROMAGEON VANTUYKOM is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FROMAGEON VANTUYKOM is not available. You also can look at reviews of LE FROMAGEON VANTUYKOM, open positions, location of LE FROMAGEON VANTUYKOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FROMAGEON VANTUYKOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FROMAGEON VANTUYKOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FROMAGEON VANTUYKOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FROMAGEON VANTUYKOM, employees, financial statistics.