CLEMENT DEFRAEN

Contactgegevens CLEMENT DEFRAEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEMENT DEFRAEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEMENT DEFRAEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU QU?NIAU 192; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64211837 (+32-64211837) 64211837 (+32-64211837)

Fax (fax): +32 (4) 621-53-11 +32 (4) 621-53-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEMENT DEFRAEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEMENT DEFRAEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEMENT DEFRAEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEMENT DEFRAEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEMENT DEFRAEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEMENT DEFRAEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEMENT DEFRAEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEMENT DEFRAEN
Products information CLEMENT DEFRAEN

BTW identificatienummer (tax): BE09541870117
Ondernemingsnummer: 8342987060
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CLEMENT DEFRAEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEMENT DEFRAEN
(Get full report from official database of BE for CLEMENT DEFRAEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEMENT DEFRAEN
Addition kinds of activities for CLEMENT DEFRAEN

899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
20480204. Paardvlees, vers: bereid als diervoeder | Horse meat, fresh: prepared as animal feed
20989901. Macaroni producten (bijvoorbeeld alfabetten, ringen en schelpen), droog | Macaroni products (e.g. alphabets, rings, and shells), dry
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
35560207. Mills, eten | Mills, food
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes

Werken bij CLEMENT DEFRAEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEMENT DEFRAEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEMENT DEFRAEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEMENT DEFRAEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Internship QA Engineer (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: OneSpan (formerly known as VASCO)

    Type: Studentenjob

    At OneSpan, you’ll be part of a team that is trusted by more than 10,000 organizations around the world to safeguard their customers against cyber-crime and fraud, and deliver exceptional digital experiences that build lasting customer loyalty. Your contribution will help us to push the boundaries of what’s possible to improve the security and lives of millions of people around the world. In short, what you do here matters. ONESPAN, a world leader in strong authentication and e-signature solutions, is currently looking for a Quality Assurance Intern to join its QA team in Strombeek-Bever. The QA organization in Strombeek-Bever works closely together with other ONESPAN R&D centers worldwide to qualify a broad range of its products & solutions, including embedded and sever-based software. The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Responsibilities The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Key Tasks: The Quality Assurance Intern works closely with other QA Engineers, the QA Manager and other R&D staff in various capacities. The typical activities include: Define product specific test specifications, test plans and test cases; review test documentation with the product owner; and maintain the documentation throughout the SDLC. Extend our test automation framework in Python, you make use of third party tools like Jenkins continuous integration server, Selenium WebDriver, SeleniumGrid, AutoIT, pywinauto and the Python programming language, in order to automate the testing of various ONESPAN products. Deploy various Servers, (Linux, Windows AD, and Database systems) in order to test ONESPAN’s products. Execute manual & automated test cases; work with developers/support-engineers to help reproduce/troubleshoot/root-cause software issues; and report regular test status and updates to the R&D team.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van CLEMENT DEFRAEN in sociale netwerken
Look for responds of CLEMENT DEFRAEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEMENT DEFRAEN. Laat een reactie achter voor CLEMENT DEFRAEN. CLEMENT DEFRAEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEMENT DEFRAEN. Leave a respond for CLEMENT DEFRAEN. CLEMENT DEFRAEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEMENT DEFRAEN op de google maps. Adres en contacten CLEMENT DEFRAEN
Location of CLEMENT DEFRAEN on the google maps. Address and contacts of CLEMENT DEFRAEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEMENT DEFRAEN CLEMENT DEFRAEN: HUIS MICHIELS | Ingrid | Mariette | MAURICE VERCAMMEN | Carda BVBA

Other related companies as CLEMENT DEFRAEN: HUIS MICHIELS | Ingrid | Mariette | MAURICE VERCAMMEN | Carda BVBA

CLEMENT DEFRAEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEMENT DEFRAEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541870117. Het bedrijf CLEMENT DEFRAEN bevindt zich op het adres: RUE DU QU?NIAU 192; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in CLEMENT DEFRAEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEMENT DEFRAEN is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEMENT DEFRAEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEMENT DEFRAEN, openstaande posities, locatie van CLEMENT DEFRAEN op de kaart.

CLEMENT DEFRAEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEMENT DEFRAEN, company assigned to the tax number BE09541870117. The company CLEMENT DEFRAEN is located at the address: RUE DU QU?NIAU 192; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zuivelproducten. Products created in CLEMENT DEFRAEN were not found.
The main activity of CLEMENT DEFRAEN is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEMENT DEFRAEN is not available. You also can look at reviews of CLEMENT DEFRAEN, open positions, location of CLEMENT DEFRAEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEMENT DEFRAEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEMENT DEFRAEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEMENT DEFRAEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEMENT DEFRAEN, employees, financial statistics.