SINT BARBARA ZIEKENHUIS

Contactgegevens SINT BARBARA ZIEKENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT BARBARA ZIEKENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT BARBARA ZIEKENHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BESSEMERSTRAAT 476; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89710411 (+32-89710411) 89710411 (+32-89710411)

Fax (fax): +32 (53) 429-96-55 +32 (53) 429-96-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT BARBARA ZIEKENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT BARBARA ZIEKENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT BARBARA ZIEKENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT BARBARA ZIEKENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT BARBARA ZIEKENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT BARBARA ZIEKENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT BARBARA ZIEKENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT BARBARA ZIEKENHUIS
Products information SINT BARBARA ZIEKENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04505462646
Ondernemingsnummer: 7392395019
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SINT BARBARA ZIEKENHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT BARBARA ZIEKENHUIS
(Get full report from official database of BE for SINT BARBARA ZIEKENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT BARBARA ZIEKENHUIS
Addition kinds of activities for SINT BARBARA ZIEKENHUIS

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
17420203. Isolatie, gebouwen | Insulation, buildings
20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
34669903. Kruik toppen en kronen, gestempeld metaal | Jar tops and crowns, stamped metal
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
51929903. Kranten | Newspapers

Werken bij SINT BARBARA ZIEKENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT BARBARA ZIEKENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT BARBARA ZIEKENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT BARBARA ZIEKENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • seizoenarbeiders pompoenenteelt (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het oogsten van pompoenen gedurende een 3-tal dagen.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van SINT BARBARA ZIEKENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of SINT BARBARA ZIEKENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT BARBARA ZIEKENHUIS. Laat een reactie achter voor SINT BARBARA ZIEKENHUIS. SINT BARBARA ZIEKENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT BARBARA ZIEKENHUIS. Leave a respond for SINT BARBARA ZIEKENHUIS. SINT BARBARA ZIEKENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT BARBARA ZIEKENHUIS op de google maps. Adres en contacten SINT BARBARA ZIEKENHUIS
Location of SINT BARBARA ZIEKENHUIS on the google maps. Address and contacts of SINT BARBARA ZIEKENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT BARBARA ZIEKENHUIS SINT BARBARA ZIEKENHUIS: Winters M | Van der Cruyssen | IMMO DEVA NV | D.C.GRONDWERKEN NV | NEW-ATREAC

Other related companies as SINT BARBARA ZIEKENHUIS: Winters M | Van der Cruyssen | IMMO DEVA NV | D.C.GRONDWERKEN NV | NEW-ATREAC

SINT BARBARA ZIEKENHUIS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT BARBARA ZIEKENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04505462646. Het bedrijf SINT BARBARA ZIEKENHUIS bevindt zich op het adres: BESSEMERSTRAAT 476; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in SINT BARBARA ZIEKENHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINT BARBARA ZIEKENHUIS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT BARBARA ZIEKENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT BARBARA ZIEKENHUIS, openstaande posities, locatie van SINT BARBARA ZIEKENHUIS op de kaart.

SINT BARBARA ZIEKENHUIS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT BARBARA ZIEKENHUIS, company assigned to the tax number BE04505462646. The company SINT BARBARA ZIEKENHUIS is located at the address: BESSEMERSTRAAT 476; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in SINT BARBARA ZIEKENHUIS were not found.
The main activity of SINT BARBARA ZIEKENHUIS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT BARBARA ZIEKENHUIS is not available. You also can look at reviews of SINT BARBARA ZIEKENHUIS, open positions, location of SINT BARBARA ZIEKENHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT BARBARA ZIEKENHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT BARBARA ZIEKENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT BARBARA ZIEKENHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT BARBARA ZIEKENHUIS, employees, financial statistics.