REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO
Private companiesTextile Mill Products • REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO

Contactgegevens REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STENAARTBERG 3; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11696911 (+32-11696911) 11696911 (+32-11696911)

Fax (fax): +32 (10) 494-47-63 +32 (10) 494-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO
Products information REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO

BTW identificatienummer (tax): BE07680236816
Ondernemingsnummer: 9458648681
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO
(Get full report from official database of BE for REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO
Addition kinds of activities for REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
14819902. Overbelasting verwijdering, nonmetallic mineralen | Overburden removal, nonmetallic minerals
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
34410102. Scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Ship sections, prefabricated metal
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services

Werken bij REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO in sociale netwerken
Look for responds of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. Laat een reactie achter voor REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. Leave a respond for REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO. REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO op de google maps. Adres en contacten REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO
Location of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO on the google maps. Address and contacts of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO

Andere gerelateerde bedrijven als come REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO: L´EPOQUE FLEURIE | Chapa Shoes | Weibel | RUSTHUIS WCD | THUISVERZORG. DE VOORZORG

Other related companies as REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO: L´EPOQUE FLEURIE | Chapa Shoes | Weibel | RUSTHUIS WCD | THUISVERZORG. DE VOORZORG

REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07680236816. Het bedrijf REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO bevindt zich op het adres: STENAARTBERG 3; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, openstaande posities, locatie van REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO op de kaart.

REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, company assigned to the tax number BE07680236816. The company REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO is located at the address: STENAARTBERG 3; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO were not found.
The main activity of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO is not available. You also can look at reviews of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, open positions, location of REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REG. ZIEKENHUIS ST.TRUDO, employees, financial statistics.