SRN SHIPPING

Contactgegevens SRN SHIPPING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SRN SHIPPING: address, phone, fax, email, website, opening hours

SRN SHIPPING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERRUI 2; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32245640 32245640

Fax (fax): +32 (53) 363-26-88 +32 (53) 363-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SRN SHIPPING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SRN SHIPPING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SRN SHIPPING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SRN SHIPPING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SRN SHIPPING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SRN SHIPPING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SRN SHIPPING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SRN SHIPPING
Products information SRN SHIPPING

BTW identificatienummer (tax): BE02036010742
Ondernemingsnummer: 1751190185
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SRN SHIPPING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zeevrachtagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SRN SHIPPING
(Get full report from official database of BE for SRN SHIPPING)

Aanvulling soorten activiteiten voor SRN SHIPPING
Addition kinds of activities for SRN SHIPPING

287400. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
23920101. Bootkussens | Boat cushions
35599938. Fiber optics strand coating machines | Fiber optics strand coating machinery
73840100. Fotografische diensten | Photographic services

Werken bij SRN SHIPPING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SRN SHIPPING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SRN SHIPPING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SRN SHIPPING. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOOIER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf zijn we dringend op zoek naar een plooier. Je staat in voor de bediening hiervan.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van SRN SHIPPING in sociale netwerken
Look for responds of SRN SHIPPING in social networks

Lees alle opmerkingen voor SRN SHIPPING. Laat een reactie achter voor SRN SHIPPING. SRN SHIPPING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SRN SHIPPING. Leave a respond for SRN SHIPPING. SRN SHIPPING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SRN SHIPPING op de google maps. Adres en contacten SRN SHIPPING
Location of SRN SHIPPING on the google maps. Address and contacts of SRN SHIPPING

Andere gerelateerde bedrijven als come SRN SHIPPING SRN SHIPPING: Cloostermans C | HUIS WILDE WINGERD | CAROLE LIBOTTE | STALLAERT | ROBERTO FROM

Other related companies as SRN SHIPPING: Cloostermans C | HUIS WILDE WINGERD | CAROLE LIBOTTE | STALLAERT | ROBERTO FROM

SRN SHIPPING is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SRN SHIPPING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036010742. Het bedrijf SRN SHIPPING bevindt zich op het adres: ANKERRUI 2; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zeevrachtagentschappen. Producten gemaakt in SRN SHIPPING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SRN SHIPPING is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SRN SHIPPING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SRN SHIPPING, openstaande posities, locatie van SRN SHIPPING op de kaart.

SRN SHIPPING is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SRN SHIPPING, company assigned to the tax number BE02036010742. The company SRN SHIPPING is located at the address: ANKERRUI 2; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zeevrachtagentschappen. Products created in SRN SHIPPING were not found.
The main activity of SRN SHIPPING is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SRN SHIPPING is not available. You also can look at reviews of SRN SHIPPING, open positions, location of SRN SHIPPING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SRN SHIPPING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SRN SHIPPING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SRN SHIPPING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SRN SHIPPING, employees, financial statistics.