TH??TRE ROYAL DES GALERIES

Contactgegevens TH??TRE ROYAL DES GALERIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TH??TRE ROYAL DES GALERIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

TH??TRE ROYAL DES GALERIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALERIE DU ROI 32; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25130407 (+32-25130407) 25130407 (+32-25130407)

Fax (fax): +32 (15) 645-25-14 +32 (15) 645-25-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TH??TRE ROYAL DES GALERIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TH??TRE ROYAL DES GALERIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TH??TRE ROYAL DES GALERIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TH??TRE ROYAL DES GALERIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TH??TRE ROYAL DES GALERIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TH??TRE ROYAL DES GALERIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TH??TRE ROYAL DES GALERIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TH??TRE ROYAL DES GALERIES
Products information TH??TRE ROYAL DES GALERIES

BTW identificatienummer (tax): BE02592468261
Ondernemingsnummer: 9437774658
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in TH??TRE ROYAL DES GALERIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TH??TRE ROYAL DES GALERIES
(Get full report from official database of BE for TH??TRE ROYAL DES GALERIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor TH??TRE ROYAL DES GALERIES
Addition kinds of activities for TH??TRE ROYAL DES GALERIES

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
35850100. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij TH??TRE ROYAL DES GALERIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TH??TRE ROYAL DES GALERIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TH??TRE ROYAL DES GALERIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TH??TRE ROYAL DES GALERIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van TH??TRE ROYAL DES GALERIES in sociale netwerken
Look for responds of TH??TRE ROYAL DES GALERIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor TH??TRE ROYAL DES GALERIES. Laat een reactie achter voor TH??TRE ROYAL DES GALERIES. TH??TRE ROYAL DES GALERIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TH??TRE ROYAL DES GALERIES. Leave a respond for TH??TRE ROYAL DES GALERIES. TH??TRE ROYAL DES GALERIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TH??TRE ROYAL DES GALERIES op de google maps. Adres en contacten TH??TRE ROYAL DES GALERIES
Location of TH??TRE ROYAL DES GALERIES on the google maps. Address and contacts of TH??TRE ROYAL DES GALERIES

Andere gerelateerde bedrijven als come TH??TRE ROYAL DES GALERIES TH??TRE ROYAL DES GALERIES: ASLK-CGER Bank | Silence | Gabri?ls Inge | DELVAUX J.P. | Jerouville Laurence

Other related companies as TH??TRE ROYAL DES GALERIES: ASLK-CGER Bank | Silence | Gabri?ls Inge | DELVAUX J.P. | Jerouville Laurence

TH??TRE ROYAL DES GALERIES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TH??TRE ROYAL DES GALERIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02592468261. Het bedrijf TH??TRE ROYAL DES GALERIES bevindt zich op het adres: GALERIE DU ROI 32; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in TH??TRE ROYAL DES GALERIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TH??TRE ROYAL DES GALERIES is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TH??TRE ROYAL DES GALERIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TH??TRE ROYAL DES GALERIES, openstaande posities, locatie van TH??TRE ROYAL DES GALERIES op de kaart.

TH??TRE ROYAL DES GALERIES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TH??TRE ROYAL DES GALERIES, company assigned to the tax number BE02592468261. The company TH??TRE ROYAL DES GALERIES is located at the address: GALERIE DU ROI 32; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in TH??TRE ROYAL DES GALERIES were not found.
The main activity of TH??TRE ROYAL DES GALERIES is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TH??TRE ROYAL DES GALERIES is not available. You also can look at reviews of TH??TRE ROYAL DES GALERIES, open positions, location of TH??TRE ROYAL DES GALERIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TH??TRE ROYAL DES GALERIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TH??TRE ROYAL DES GALERIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TH??TRE ROYAL DES GALERIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TH??TRE ROYAL DES GALERIES, employees, financial statistics.