TH??TRE DE LA RENAISSANCE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • TH??TRE DE LA RENAISSANCE
Private companiesEating and Drinking Places • TH??TRE DE LA RENAISSANCE

Contactgegevens TH??TRE DE LA RENAISSANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TH??TRE DE LA RENAISSANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TH??TRE DE LA RENAISSANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIB?RATION 7; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43378585 (+32-43378585) 43378585 (+32-43378585)

Fax (fax): +32 (59) 184-75-17 +32 (59) 184-75-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TH??TRE DE LA RENAISSANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TH??TRE DE LA RENAISSANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TH??TRE DE LA RENAISSANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TH??TRE DE LA RENAISSANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TH??TRE DE LA RENAISSANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TH??TRE DE LA RENAISSANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TH??TRE DE LA RENAISSANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TH??TRE DE LA RENAISSANCE
Products information TH??TRE DE LA RENAISSANCE

BTW identificatienummer (tax): BE09433105468
Ondernemingsnummer: 6076507568
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in TH??TRE DE LA RENAISSANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TH??TRE DE LA RENAISSANCE
(Get full report from official database of BE for TH??TRE DE LA RENAISSANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TH??TRE DE LA RENAISSANCE
Addition kinds of activities for TH??TRE DE LA RENAISSANCE

382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
28360301. antitoxins | Antitoxins
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
55619902. Recreatieve voertuig onderdelen en accessoires | Recreational vehicle parts and accessories

Werken bij TH??TRE DE LA RENAISSANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TH??TRE DE LA RENAISSANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TH??TRE DE LA RENAISSANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TH??TRE DE LA RENAISSANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van TH??TRE DE LA RENAISSANCE in sociale netwerken
Look for responds of TH??TRE DE LA RENAISSANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TH??TRE DE LA RENAISSANCE. Laat een reactie achter voor TH??TRE DE LA RENAISSANCE. TH??TRE DE LA RENAISSANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TH??TRE DE LA RENAISSANCE. Leave a respond for TH??TRE DE LA RENAISSANCE. TH??TRE DE LA RENAISSANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TH??TRE DE LA RENAISSANCE op de google maps. Adres en contacten TH??TRE DE LA RENAISSANCE
Location of TH??TRE DE LA RENAISSANCE on the google maps. Address and contacts of TH??TRE DE LA RENAISSANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come TH??TRE DE LA RENAISSANCE TH??TRE DE LA RENAISSANCE: M. VAN DEN NEST/MARCEL VAN DEN NEST | Lecoq Arlette | Elan Distributie BVBA | REIZEN PLUS | FORUM OF EUROPEAN HIGHWAY RESEARCH LABS

Other related companies as TH??TRE DE LA RENAISSANCE: M. VAN DEN NEST/MARCEL VAN DEN NEST | Lecoq Arlette | Elan Distributie BVBA | REIZEN PLUS | FORUM OF EUROPEAN HIGHWAY RESEARCH LABS

TH??TRE DE LA RENAISSANCE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TH??TRE DE LA RENAISSANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433105468. Het bedrijf TH??TRE DE LA RENAISSANCE bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIB?RATION 7; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in TH??TRE DE LA RENAISSANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TH??TRE DE LA RENAISSANCE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TH??TRE DE LA RENAISSANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TH??TRE DE LA RENAISSANCE, openstaande posities, locatie van TH??TRE DE LA RENAISSANCE op de kaart.

TH??TRE DE LA RENAISSANCE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TH??TRE DE LA RENAISSANCE, company assigned to the tax number BE09433105468. The company TH??TRE DE LA RENAISSANCE is located at the address: RUE DE LA LIB?RATION 7; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in TH??TRE DE LA RENAISSANCE were not found.
The main activity of TH??TRE DE LA RENAISSANCE is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TH??TRE DE LA RENAISSANCE is not available. You also can look at reviews of TH??TRE DE LA RENAISSANCE, open positions, location of TH??TRE DE LA RENAISSANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TH??TRE DE LA RENAISSANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TH??TRE DE LA RENAISSANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TH??TRE DE LA RENAISSANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TH??TRE DE LA RENAISSANCE, employees, financial statistics.