TH??TRE ANNEXE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TH??TRE ANNEXE
Private companiesFood Stores • TH??TRE ANNEXE

Contactgegevens TH??TRE ANNEXE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TH??TRE ANNEXE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TH??TRE ANNEXE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TITIAANSTRAAT 22; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27347488 (+32-27347488) 27347488 (+32-27347488)

Fax (fax): +32 (51) 118-11-53 +32 (51) 118-11-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TH??TRE ANNEXE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TH??TRE ANNEXE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TH??TRE ANNEXE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TH??TRE ANNEXE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TH??TRE ANNEXE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TH??TRE ANNEXE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TH??TRE ANNEXE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TH??TRE ANNEXE
Products information TH??TRE ANNEXE

BTW identificatienummer (tax): BE04972106933
Ondernemingsnummer: 2843780517
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in TH??TRE ANNEXE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TH??TRE ANNEXE
(Get full report from official database of BE for TH??TRE ANNEXE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TH??TRE ANNEXE
Addition kinds of activities for TH??TRE ANNEXE

308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
336602. propellers | Propellers
20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes

Werken bij TH??TRE ANNEXE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TH??TRE ANNEXE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TH??TRE ANNEXE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TH??TRE ANNEXE. Looking for open vacancies in other companies

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van TH??TRE ANNEXE in sociale netwerken
Look for responds of TH??TRE ANNEXE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TH??TRE ANNEXE. Laat een reactie achter voor TH??TRE ANNEXE. TH??TRE ANNEXE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TH??TRE ANNEXE. Leave a respond for TH??TRE ANNEXE. TH??TRE ANNEXE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TH??TRE ANNEXE op de google maps. Adres en contacten TH??TRE ANNEXE
Location of TH??TRE ANNEXE on the google maps. Address and contacts of TH??TRE ANNEXE

Andere gerelateerde bedrijven als come TH??TRE ANNEXE TH??TRE ANNEXE: FLHERBAVITA BVBA | Gemar | JOHAN BUFFEL | FIRAC-KYRIACOU | Benziger

Other related companies as TH??TRE ANNEXE: FLHERBAVITA BVBA | Gemar | JOHAN BUFFEL | FIRAC-KYRIACOU | Benziger

TH??TRE ANNEXE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TH??TRE ANNEXE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04972106933. Het bedrijf TH??TRE ANNEXE bevindt zich op het adres: TITIAANSTRAAT 22; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in TH??TRE ANNEXE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TH??TRE ANNEXE is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TH??TRE ANNEXE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TH??TRE ANNEXE, openstaande posities, locatie van TH??TRE ANNEXE op de kaart.

TH??TRE ANNEXE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TH??TRE ANNEXE, company assigned to the tax number BE04972106933. The company TH??TRE ANNEXE is located at the address: TITIAANSTRAAT 22; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in TH??TRE ANNEXE were not found.
The main activity of TH??TRE ANNEXE is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TH??TRE ANNEXE is not available. You also can look at reviews of TH??TRE ANNEXE, open positions, location of TH??TRE ANNEXE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TH??TRE ANNEXE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TH??TRE ANNEXE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TH??TRE ANNEXE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TH??TRE ANNEXE, employees, financial statistics.