ROBINSONS ART GALLERY

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ROBINSONS ART GALLERY
Private companiesTextile Mill Products • ROBINSONS ART GALLERY

Contactgegevens ROBINSONS ART GALLERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBINSONS ART GALLERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBINSONS ART GALLERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK-HET ZOUTE 757BA; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50601836 (+32-50601836) 50601836 (+32-50601836)

Fax (fax): +32 (87) 167-43-65 +32 (87) 167-43-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBINSONS ART GALLERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBINSONS ART GALLERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBINSONS ART GALLERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBINSONS ART GALLERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBINSONS ART GALLERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBINSONS ART GALLERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBINSONS ART GALLERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBINSONS ART GALLERY
Products information ROBINSONS ART GALLERY

BTW identificatienummer (tax): BE05947692871
Ondernemingsnummer: 4627960205
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ROBINSONS ART GALLERY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBINSONS ART GALLERY
(Get full report from official database of BE for ROBINSONS ART GALLERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBINSONS ART GALLERY
Addition kinds of activities for ROBINSONS ART GALLERY

794803. Racehorse zorg | Racehorse care
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
28360500. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
34330100. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting
59470105. nieuwigheid | Novelties
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service

Werken bij ROBINSONS ART GALLERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBINSONS ART GALLERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBINSONS ART GALLERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBINSONS ART GALLERY. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van ROBINSONS ART GALLERY in sociale netwerken
Look for responds of ROBINSONS ART GALLERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBINSONS ART GALLERY. Laat een reactie achter voor ROBINSONS ART GALLERY. ROBINSONS ART GALLERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBINSONS ART GALLERY. Leave a respond for ROBINSONS ART GALLERY. ROBINSONS ART GALLERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBINSONS ART GALLERY op de google maps. Adres en contacten ROBINSONS ART GALLERY
Location of ROBINSONS ART GALLERY on the google maps. Address and contacts of ROBINSONS ART GALLERY

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBINSONS ART GALLERY ROBINSONS ART GALLERY: CITIBANK | Intercontinental Rough Diamonds NV | Toekomst (De) | VRIJE LAGERE SCHOOL | KIND & GEZIN

Other related companies as ROBINSONS ART GALLERY: CITIBANK | Intercontinental Rough Diamonds NV | Toekomst (De) | VRIJE LAGERE SCHOOL | KIND & GEZIN

ROBINSONS ART GALLERY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBINSONS ART GALLERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947692871. Het bedrijf ROBINSONS ART GALLERY bevindt zich op het adres: ZEEDIJK-HET ZOUTE 757BA; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in ROBINSONS ART GALLERY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBINSONS ART GALLERY is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBINSONS ART GALLERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBINSONS ART GALLERY, openstaande posities, locatie van ROBINSONS ART GALLERY op de kaart.

ROBINSONS ART GALLERY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBINSONS ART GALLERY, company assigned to the tax number BE05947692871. The company ROBINSONS ART GALLERY is located at the address: ZEEDIJK-HET ZOUTE 757BA; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in ROBINSONS ART GALLERY were not found.
The main activity of ROBINSONS ART GALLERY is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBINSONS ART GALLERY is not available. You also can look at reviews of ROBINSONS ART GALLERY, open positions, location of ROBINSONS ART GALLERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBINSONS ART GALLERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBINSONS ART GALLERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBINSONS ART GALLERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBINSONS ART GALLERY, employees, financial statistics.