GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN

Contactgegevens GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTELEINSPLEIN 31; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25349229 (+32-25349229) 25349229 (+32-25349229)

Fax (fax): +32 (57) 690-74-98 +32 (57) 690-74-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN
Products information GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN

BTW identificatienummer (tax): BE01953338623
Ondernemingsnummer: 5846618652
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN
(Get full report from official database of BE for GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN
Addition kinds of activities for GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN

013200. Tabak | Tobacco
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
26550101. Kegels, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Cones, fiber: made from purchased material
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas
63119901. Beoordeling levensverzekeringsagenten | Assessment life insurance agents
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair

Werken bij GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN in sociale netwerken
Look for responds of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. Laat een reactie achter voor GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. Leave a respond for GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN. GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN op de google maps. Adres en contacten GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN
Location of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN on the google maps. Address and contacts of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN: SIMONE TABURIAUX | DROOGKUIS STOOMSCHIP | Dekesel M | Sim and Emil | CENTEA

Other related companies as GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN: SIMONE TABURIAUX | DROOGKUIS STOOMSCHIP | Dekesel M | Sim and Emil | CENTEA

GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953338623. Het bedrijf GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN bevindt zich op het adres: KASTELEINSPLEIN 31; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, openstaande posities, locatie van GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN op de kaart.

GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, company assigned to the tax number BE01953338623. The company GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN is located at the address: KASTELEINSPLEIN 31; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN were not found.
The main activity of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN is not available. You also can look at reviews of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, open positions, location of GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAL.OETTINGEN-WALLERSTEIN, employees, financial statistics.