G-LOFT ART PROMOTION

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • G-LOFT ART PROMOTION
Private companiesLeather and Leather Products • G-LOFT ART PROMOTION

Contactgegevens G-LOFT ART PROMOTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G-LOFT ART PROMOTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

G-LOFT ART PROMOTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FILIP VANDER ELSTSTRAAT 26; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22620708 (+32-22620708) 22620708 (+32-22620708)

Fax (fax): +32 (9) 345-56-32 +32 (9) 345-56-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G-LOFT ART PROMOTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G-LOFT ART PROMOTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G-LOFT ART PROMOTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G-LOFT ART PROMOTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G-LOFT ART PROMOTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G-LOFT ART PROMOTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G-LOFT ART PROMOTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G-LOFT ART PROMOTION
Products information G-LOFT ART PROMOTION

BTW identificatienummer (tax): BE08508331298
Ondernemingsnummer: 6260253906
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in G-LOFT ART PROMOTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G-LOFT ART PROMOTION
(Get full report from official database of BE for G-LOFT ART PROMOTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor G-LOFT ART PROMOTION
Addition kinds of activities for G-LOFT ART PROMOTION

3291. Schuurproducten | Abrasive products
354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
32749902. Dolomitische Kalk, Doodverbrand Dolomiet | Dolomitic lime, dead-burned dolomite
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
36690204. Spoorweg signalerende apparaten, elektrisch | Railroad signaling devices, electric
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij G-LOFT ART PROMOTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G-LOFT ART PROMOTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G-LOFT ART PROMOTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G-LOFT ART PROMOTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van G-LOFT ART PROMOTION in sociale netwerken
Look for responds of G-LOFT ART PROMOTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor G-LOFT ART PROMOTION. Laat een reactie achter voor G-LOFT ART PROMOTION. G-LOFT ART PROMOTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G-LOFT ART PROMOTION. Leave a respond for G-LOFT ART PROMOTION. G-LOFT ART PROMOTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G-LOFT ART PROMOTION op de google maps. Adres en contacten G-LOFT ART PROMOTION
Location of G-LOFT ART PROMOTION on the google maps. Address and contacts of G-LOFT ART PROMOTION

Andere gerelateerde bedrijven als come G-LOFT ART PROMOTION G-LOFT ART PROMOTION: PARMENTIER R | TITAN-GRAPHICS | Ans Tondeuses | ANDRE VAN DE WALLE | ATD

Other related companies as G-LOFT ART PROMOTION: PARMENTIER R | TITAN-GRAPHICS | Ans Tondeuses | ANDRE VAN DE WALLE | ATD

G-LOFT ART PROMOTION is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G-LOFT ART PROMOTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08508331298. Het bedrijf G-LOFT ART PROMOTION bevindt zich op het adres: FILIP VANDER ELSTSTRAAT 26; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in G-LOFT ART PROMOTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G-LOFT ART PROMOTION is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G-LOFT ART PROMOTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G-LOFT ART PROMOTION, openstaande posities, locatie van G-LOFT ART PROMOTION op de kaart.

G-LOFT ART PROMOTION is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is G-LOFT ART PROMOTION, company assigned to the tax number BE08508331298. The company G-LOFT ART PROMOTION is located at the address: FILIP VANDER ELSTSTRAAT 26; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in G-LOFT ART PROMOTION were not found.
The main activity of G-LOFT ART PROMOTION is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G-LOFT ART PROMOTION is not available. You also can look at reviews of G-LOFT ART PROMOTION, open positions, location of G-LOFT ART PROMOTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G-LOFT ART PROMOTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G-LOFT ART PROMOTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G-LOFT ART PROMOTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G-LOFT ART PROMOTION, employees, financial statistics.