CULT. CENTRUM DE MEENT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • CULT. CENTRUM DE MEENT
Private companiesTransportation by Air • CULT. CENTRUM DE MEENT

Contactgegevens CULT. CENTRUM DE MEENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CULT. CENTRUM DE MEENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CULT. CENTRUM DE MEENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 77C; 1652; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23802385 (+32-23802385) 23802385 (+32-23802385)

Fax (fax): +32 (68) 411-17-26 +32 (68) 411-17-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CULT. CENTRUM DE MEENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CULT. CENTRUM DE MEENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CULT. CENTRUM DE MEENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CULT. CENTRUM DE MEENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CULT. CENTRUM DE MEENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CULT. CENTRUM DE MEENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CULT. CENTRUM DE MEENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CULT. CENTRUM DE MEENT
Products information CULT. CENTRUM DE MEENT

BTW identificatienummer (tax): BE08204833984
Ondernemingsnummer: 5208587646
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CULT. CENTRUM DE MEENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CULT. CENTRUM DE MEENT
(Get full report from official database of BE for CULT. CENTRUM DE MEENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CULT. CENTRUM DE MEENT
Addition kinds of activities for CULT. CENTRUM DE MEENT

2075. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
23930102. Rugsakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Knapsacks, canvas: made from purchased materials
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
50440300. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
72130204. Uniforme levering | Uniform supply
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service
80999900. Gezondheids- en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec

Werken bij CULT. CENTRUM DE MEENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CULT. CENTRUM DE MEENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CULT. CENTRUM DE MEENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CULT. CENTRUM DE MEENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van CULT. CENTRUM DE MEENT in sociale netwerken
Look for responds of CULT. CENTRUM DE MEENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CULT. CENTRUM DE MEENT. Laat een reactie achter voor CULT. CENTRUM DE MEENT. CULT. CENTRUM DE MEENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CULT. CENTRUM DE MEENT. Leave a respond for CULT. CENTRUM DE MEENT. CULT. CENTRUM DE MEENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CULT. CENTRUM DE MEENT op de google maps. Adres en contacten CULT. CENTRUM DE MEENT
Location of CULT. CENTRUM DE MEENT on the google maps. Address and contacts of CULT. CENTRUM DE MEENT

Andere gerelateerde bedrijven als come CULT. CENTRUM DE MEENT CULT. CENTRUM DE MEENT: Benchem NV | QUICK | Van Assche Computing BVBA | Hair Fashion MJ'S | BLS

Other related companies as CULT. CENTRUM DE MEENT: Benchem NV | QUICK | Van Assche Computing BVBA | Hair Fashion MJ'S | BLS

CULT. CENTRUM DE MEENT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CULT. CENTRUM DE MEENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204833984. Het bedrijf CULT. CENTRUM DE MEENT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 77C; 1652; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in CULT. CENTRUM DE MEENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CULT. CENTRUM DE MEENT is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CULT. CENTRUM DE MEENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CULT. CENTRUM DE MEENT, openstaande posities, locatie van CULT. CENTRUM DE MEENT op de kaart.

CULT. CENTRUM DE MEENT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CULT. CENTRUM DE MEENT, company assigned to the tax number BE08204833984. The company CULT. CENTRUM DE MEENT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 77C; 1652; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in CULT. CENTRUM DE MEENT were not found.
The main activity of CULT. CENTRUM DE MEENT is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CULT. CENTRUM DE MEENT is not available. You also can look at reviews of CULT. CENTRUM DE MEENT, open positions, location of CULT. CENTRUM DE MEENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CULT. CENTRUM DE MEENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CULT. CENTRUM DE MEENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CULT. CENTRUM DE MEENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CULT. CENTRUM DE MEENT, employees, financial statistics.