CENTRE INTERCULT. AGORA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CENTRE INTERCULT. AGORA
Private companiesFood Stores • CENTRE INTERCULT. AGORA

Contactgegevens CENTRE INTERCULT. AGORA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE INTERCULT. AGORA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE INTERCULT. AGORA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VIVEGNIS 73; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42272189 (+32-42272189) 42272189 (+32-42272189)

Fax (fax): +32 (10) 279-93-74 +32 (10) 279-93-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE INTERCULT. AGORA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE INTERCULT. AGORA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE INTERCULT. AGORA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE INTERCULT. AGORA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE INTERCULT. AGORA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE INTERCULT. AGORA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE INTERCULT. AGORA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE INTERCULT. AGORA
Products information CENTRE INTERCULT. AGORA

BTW identificatienummer (tax): BE09064239501
Ondernemingsnummer: 7844482421
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CENTRE INTERCULT. AGORA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE INTERCULT. AGORA
(Get full report from official database of BE for CENTRE INTERCULT. AGORA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE INTERCULT. AGORA
Addition kinds of activities for CENTRE INTERCULT. AGORA

262100. Papieren molens | Paper mills
962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
28210105. Polyimiden (Skybond, Kaplon) | Polyimides (skybond, kaplon)
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
36439907. Power line kabel | Power line cable
70410000. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
72169901. Reinigen en verven, behalve tapijten | Cleaning and dyeing, except rugs
76999904. Paard getrokken voertuig reparatie | Horse drawn vehicle repair

Werken bij CENTRE INTERCULT. AGORA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE INTERCULT. AGORA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE INTERCULT. AGORA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE INTERCULT. AGORA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van CENTRE INTERCULT. AGORA in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE INTERCULT. AGORA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE INTERCULT. AGORA. Laat een reactie achter voor CENTRE INTERCULT. AGORA. CENTRE INTERCULT. AGORA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE INTERCULT. AGORA. Leave a respond for CENTRE INTERCULT. AGORA. CENTRE INTERCULT. AGORA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE INTERCULT. AGORA op de google maps. Adres en contacten CENTRE INTERCULT. AGORA
Location of CENTRE INTERCULT. AGORA on the google maps. Address and contacts of CENTRE INTERCULT. AGORA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE INTERCULT. AGORA CENTRE INTERCULT. AGORA: KAREL VRANCKAERT | DRUKKERIJ MERJAN | LUC BOONE | Wauters G | TREES TRAVERSIER

Other related companies as CENTRE INTERCULT. AGORA: KAREL VRANCKAERT | DRUKKERIJ MERJAN | LUC BOONE | Wauters G | TREES TRAVERSIER

CENTRE INTERCULT. AGORA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE INTERCULT. AGORA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09064239501. Het bedrijf CENTRE INTERCULT. AGORA bevindt zich op het adres: RUE VIVEGNIS 73; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in CENTRE INTERCULT. AGORA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE INTERCULT. AGORA is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE INTERCULT. AGORA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE INTERCULT. AGORA, openstaande posities, locatie van CENTRE INTERCULT. AGORA op de kaart.

CENTRE INTERCULT. AGORA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE INTERCULT. AGORA, company assigned to the tax number BE09064239501. The company CENTRE INTERCULT. AGORA is located at the address: RUE VIVEGNIS 73; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in CENTRE INTERCULT. AGORA were not found.
The main activity of CENTRE INTERCULT. AGORA is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE INTERCULT. AGORA is not available. You also can look at reviews of CENTRE INTERCULT. AGORA, open positions, location of CENTRE INTERCULT. AGORA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE INTERCULT. AGORA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE INTERCULT. AGORA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE INTERCULT. AGORA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE INTERCULT. AGORA, employees, financial statistics.