P & M FLEISCHBETRIEB

Contactgegevens P & M FLEISCHBETRIEB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P & M FLEISCHBETRIEB: address, phone, fax, email, website, opening hours

P & M FLEISCHBETRIEB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Talstrasse 12A; 4780; Sankt Vith, België

Telefoon (phone): 080 28 02 90 (+32-080 28 02 90) 080 28 02 90 (+32-080 28 02 90)

Fax (fax): 080 22 79 85 (+32-080 22 79 85) 080 22 79 85 (+32-080 22 79 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P & M FLEISCHBETRIEB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P & M FLEISCHBETRIEB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P & M FLEISCHBETRIEB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P & M FLEISCHBETRIEB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P & M FLEISCHBETRIEB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P & M FLEISCHBETRIEB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P & M FLEISCHBETRIEB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P & M FLEISCHBETRIEB
Products information P & M FLEISCHBETRIEB

BTW identificatienummer (tax): BE09096099853
Ondernemingsnummer: 1781127929
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Meat - Whol

Product categorie (product category): Abattoirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P & M FLEISCHBETRIEB
(Get full report from official database of BE for P & M FLEISCHBETRIEB)

Aanvulling soorten activiteiten voor P & M FLEISCHBETRIEB
Addition kinds of activities for P & M FLEISCHBETRIEB

608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
23990300. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
30890612. Synthetische hars afgewerkte producten, nec | Synthetic resin finished products, nec
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij P & M FLEISCHBETRIEB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P & M FLEISCHBETRIEB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P & M FLEISCHBETRIEB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P & M FLEISCHBETRIEB. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van P & M FLEISCHBETRIEB in sociale netwerken
Look for responds of P & M FLEISCHBETRIEB in social networks

Lees alle opmerkingen voor P & M FLEISCHBETRIEB. Laat een reactie achter voor P & M FLEISCHBETRIEB. P & M FLEISCHBETRIEB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P & M FLEISCHBETRIEB. Leave a respond for P & M FLEISCHBETRIEB. P & M FLEISCHBETRIEB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P & M FLEISCHBETRIEB op de google maps. Adres en contacten P & M FLEISCHBETRIEB
Location of P & M FLEISCHBETRIEB on the google maps. Address and contacts of P & M FLEISCHBETRIEB

Andere gerelateerde bedrijven als come P & M FLEISCHBETRIEB P & M FLEISCHBETRIEB: EDDY VERPOEST | Cambier M SPRL | Georges | DE MEESTER | FORMANET

Other related companies as P & M FLEISCHBETRIEB: EDDY VERPOEST | Cambier M SPRL | Georges | DE MEESTER | FORMANET

P & M FLEISCHBETRIEB is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P & M FLEISCHBETRIEB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09096099853. Het bedrijf P & M FLEISCHBETRIEB bevindt zich op het adres: Talstrasse 12A; 4780; Sankt Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Abattoirs. Lijst met producten zijn Meat - Whol.
De hoofdactiviteit van P & M FLEISCHBETRIEB is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P & M FLEISCHBETRIEB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P & M FLEISCHBETRIEB, openstaande posities, locatie van P & M FLEISCHBETRIEB op de kaart.

P & M FLEISCHBETRIEB is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is P & M FLEISCHBETRIEB, company assigned to the tax number BE09096099853. The company P & M FLEISCHBETRIEB is located at the address: Talstrasse 12A; 4780; Sankt Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Abattoirs. List of products are Meat - Whol.
The main activity of P & M FLEISCHBETRIEB is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P & M FLEISCHBETRIEB is not available. You also can look at reviews of P & M FLEISCHBETRIEB, open positions, location of P & M FLEISCHBETRIEB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P & M FLEISCHBETRIEB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P & M FLEISCHBETRIEB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P & M FLEISCHBETRIEB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P & M FLEISCHBETRIEB, employees, financial statistics.