SCHOONJANS-LEIRMAN

Contactgegevens SCHOONJANS-LEIRMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONJANS-LEIRMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONJANS-LEIRMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JORIS-WEERSTRAAT 6; 3050; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16477458 (+32-16477458) 16477458 (+32-16477458)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONJANS-LEIRMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONJANS-LEIRMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONJANS-LEIRMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONJANS-LEIRMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONJANS-LEIRMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONJANS-LEIRMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONJANS-LEIRMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONJANS-LEIRMAN
Products information SCHOONJANS-LEIRMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SCHOONJANS-LEIRMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aardappelproducten Gh; Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONJANS-LEIRMAN
(Get full report from official database of BE for SCHOONJANS-LEIRMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONJANS-LEIRMAN
Addition kinds of activities for SCHOONJANS-LEIRMAN

13890106. Olie- en gasputten: bouw, reparatie en demontage | Oil and gas wells: building, repairing and dismantling
20210000. Creamery boter | Creamery butter
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
51990302. Cats | Cats

Werken bij SCHOONJANS-LEIRMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONJANS-LEIRMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONJANS-LEIRMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONJANS-LEIRMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van SCHOONJANS-LEIRMAN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONJANS-LEIRMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONJANS-LEIRMAN. Laat een reactie achter voor SCHOONJANS-LEIRMAN. SCHOONJANS-LEIRMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONJANS-LEIRMAN. Leave a respond for SCHOONJANS-LEIRMAN. SCHOONJANS-LEIRMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONJANS-LEIRMAN op de google maps. Adres en contacten SCHOONJANS-LEIRMAN
Location of SCHOONJANS-LEIRMAN on the google maps. Address and contacts of SCHOONJANS-LEIRMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONJANS-LEIRMAN SCHOONJANS-LEIRMAN: De Smedt L BVBA | VANDENBROUCKE GARAGE | MARC VANBIERVLIET | POLICE F?D?RALE | RAP EN GLAD - OUDENAARDE

Other related companies as SCHOONJANS-LEIRMAN: De Smedt L BVBA | VANDENBROUCKE GARAGE | MARC VANBIERVLIET | POLICE F?D?RALE | RAP EN GLAD - OUDENAARDE

SCHOONJANS-LEIRMAN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONJANS-LEIRMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf SCHOONJANS-LEIRMAN bevindt zich op het adres: SINT-JORIS-WEERSTRAAT 6; 3050; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Aardappelproducten Gh; Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in SCHOONJANS-LEIRMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONJANS-LEIRMAN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONJANS-LEIRMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONJANS-LEIRMAN, openstaande posities, locatie van SCHOONJANS-LEIRMAN op de kaart.

SCHOONJANS-LEIRMAN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONJANS-LEIRMAN, company assigned to the tax number BE01593536376. The company SCHOONJANS-LEIRMAN is located at the address: SINT-JORIS-WEERSTRAAT 6; 3050; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Aardappelproducten Gh; Groenten and fruit Gh. Products created in SCHOONJANS-LEIRMAN were not found.
The main activity of SCHOONJANS-LEIRMAN is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONJANS-LEIRMAN is not available. You also can look at reviews of SCHOONJANS-LEIRMAN, open positions, location of SCHOONJANS-LEIRMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONJANS-LEIRMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONJANS-LEIRMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONJANS-LEIRMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONJANS-LEIRMAN, employees, financial statistics.