PENNINCK

Contactgegevens PENNINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PENNINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PENNINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUMBEEKSEGRAVIER 110; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51264500 (+32-51264500) 51264500 (+32-51264500)

Fax (fax): +32 (83) 138-21-74 +32 (83) 138-21-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PENNINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PENNINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PENNINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PENNINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PENNINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PENNINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PENNINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PENNINCK
Products information PENNINCK

BTW identificatienummer (tax): BE02811370849
Ondernemingsnummer: 6726623535
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in PENNINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Afbraak- and draineerwerken; Beheer onroerend goed; Bouwmaterialen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PENNINCK
(Get full report from official database of BE for PENNINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PENNINCK
Addition kinds of activities for PENNINCK

527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
639901. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
30210106. Galoshes, rubber of rubber gesolde stof | Galoshes, rubber or rubber soled fabric
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
34699902. Auto-licentie labels, gestempeld metaal | Automobile license tags, stamped metal
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
39990819. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
80110503. dermatologist | Dermatologist

Werken bij PENNINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PENNINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PENNINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PENNINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van PENNINCK in sociale netwerken
Look for responds of PENNINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PENNINCK. Laat een reactie achter voor PENNINCK. PENNINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PENNINCK. Leave a respond for PENNINCK. PENNINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PENNINCK op de google maps. Adres en contacten PENNINCK
Location of PENNINCK on the google maps. Address and contacts of PENNINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come PENNINCK PENNINCK: O.C.M.W. | AUTO-ECOLE HENRY | Cometals Europe | Ateliers Matterne S.P.R.L. | MEDIMOB

Other related companies as PENNINCK: O.C.M.W. | AUTO-ECOLE HENRY | Cometals Europe | Ateliers Matterne S.P.R.L. | MEDIMOB

PENNINCK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PENNINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02811370849. Het bedrijf PENNINCK bevindt zich op het adres: RUMBEEKSEGRAVIER 110; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Afbraak- and draineerwerken; Beheer onroerend goed; Bouwmaterialen Gh. Producten gemaakt in PENNINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PENNINCK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PENNINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PENNINCK, openstaande posities, locatie van PENNINCK op de kaart.

PENNINCK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PENNINCK, company assigned to the tax number BE02811370849. The company PENNINCK is located at the address: RUMBEEKSEGRAVIER 110; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Afbraak- and draineerwerken; Beheer onroerend goed; Bouwmaterialen Gh. Products created in PENNINCK were not found.
The main activity of PENNINCK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PENNINCK is not available. You also can look at reviews of PENNINCK, open positions, location of PENNINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PENNINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PENNINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PENNINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PENNINCK, employees, financial statistics.