A & I ALGEMENE BOUWWERKEN

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • A & I ALGEMENE BOUWWERKEN
Private companiesEating and Drinking Places • A & I ALGEMENE BOUWWERKEN

Contactgegevens A & I ALGEMENE BOUWWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & I ALGEMENE BOUWWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & I ALGEMENE BOUWWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 481; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92308150 (+32-92308150) 92308150 (+32-92308150)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & I ALGEMENE BOUWWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & I ALGEMENE BOUWWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & I ALGEMENE BOUWWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & I ALGEMENE BOUWWERKEN
Products information A & I ALGEMENE BOUWWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in A & I ALGEMENE BOUWWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aanleg van opritten and terreinen bij woningen; Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Huisvuilophaling and -verwerking; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & I ALGEMENE BOUWWERKEN
(Get full report from official database of BE for A & I ALGEMENE BOUWWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & I ALGEMENE BOUWWERKEN
Addition kinds of activities for A & I ALGEMENE BOUWWERKEN

07510100. Vee diensten | Cattle services
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
50510106. Wirescreening | Wire screening
63319901. Beoordelingsverenigingen: brand-, zee- en ongevallenverzekering | Assessment associations: fire, marine and casualty insurance
76299904. Generator reparatie | Generator repair

Werken bij A & I ALGEMENE BOUWWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & I ALGEMENE BOUWWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van A & I ALGEMENE BOUWWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. Laat een reactie achter voor A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. A & I ALGEMENE BOUWWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. Leave a respond for A & I ALGEMENE BOUWWERKEN. A & I ALGEMENE BOUWWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & I ALGEMENE BOUWWERKEN op de google maps. Adres en contacten A & I ALGEMENE BOUWWERKEN
Location of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN on the google maps. Address and contacts of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A & I ALGEMENE BOUWWERKEN A & I ALGEMENE BOUWWERKEN: TRAVAUX DE MOUSCRON - 'TRAMO' SA | Alcredima-Bce NV | NOEL STRAUVEN | LUC DEDECKER | MORABITO ANTONINO

Other related companies as A & I ALGEMENE BOUWWERKEN: TRAVAUX DE MOUSCRON - 'TRAMO' SA | Alcredima-Bce NV | NOEL STRAUVEN | LUC DEDECKER | MORABITO ANTONINO

A & I ALGEMENE BOUWWERKEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf A & I ALGEMENE BOUWWERKEN bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 481; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Aanleg van opritten and terreinen bij woningen; Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Huisvuilophaling and -verwerking; Woningbouw. Producten gemaakt in A & I ALGEMENE BOUWWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & I ALGEMENE BOUWWERKEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & I ALGEMENE BOUWWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, openstaande posities, locatie van A & I ALGEMENE BOUWWERKEN op de kaart.

A & I ALGEMENE BOUWWERKEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, company assigned to the tax number BE07497863769. The company A & I ALGEMENE BOUWWERKEN is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 481; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Aanleg van opritten and terreinen bij woningen; Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Huisvuilophaling and -verwerking; Woningbouw. Products created in A & I ALGEMENE BOUWWERKEN were not found.
The main activity of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN is not available. You also can look at reviews of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, open positions, location of A & I ALGEMENE BOUWWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & I ALGEMENE BOUWWERKEN, employees, financial statistics.