HOUTHANDEL MORIS

Contactgegevens HOUTHANDEL MORIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHANDEL MORIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHANDEL MORIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 33; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15511137 (+32-15511137) 15511137 (+32-15511137)

Fax (fax): +32 (51) 855-52-58 +32 (51) 855-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHANDEL MORIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHANDEL MORIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHANDEL MORIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHANDEL MORIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHANDEL MORIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHANDEL MORIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHANDEL MORIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHANDEL MORIS
Products information HOUTHANDEL MORIS

BTW identificatienummer (tax): BE02543029785
Ondernemingsnummer: 9225738525
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activités: Sciage.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Bois.

Product categorie (product category): Quincailleries. Travail and traitement du bois. Installation de menuiserie métallique. Bois Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHANDEL MORIS
(Get full report from official database of BE for HOUTHANDEL MORIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHANDEL MORIS
Addition kinds of activities for HOUTHANDEL MORIS

5141. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
38290215. seismografen | Seismographs
73369901. Commerciële kunst en illustratie | Commercial art and illustration

Werken bij HOUTHANDEL MORIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHANDEL MORIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHANDEL MORIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHANDEL MORIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Machinist (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in STEKENE zijn we op zoek naar een MACHINIST   

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van HOUTHANDEL MORIS in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHANDEL MORIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHANDEL MORIS. Laat een reactie achter voor HOUTHANDEL MORIS. HOUTHANDEL MORIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHANDEL MORIS. Leave a respond for HOUTHANDEL MORIS. HOUTHANDEL MORIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHANDEL MORIS op de google maps. Adres en contacten HOUTHANDEL MORIS
Location of HOUTHANDEL MORIS on the google maps. Address and contacts of HOUTHANDEL MORIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHANDEL MORIS HOUTHANDEL MORIS: RENARD EN MOORS | SPORTHAL DE HAEG | IPSOMAT | GUENTHER SCHOFFERS | Saeys Bart

Other related companies as HOUTHANDEL MORIS: RENARD EN MOORS | SPORTHAL DE HAEG | IPSOMAT | GUENTHER SCHOFFERS | Saeys Bart

HOUTHANDEL MORIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHANDEL MORIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543029785. Het bedrijf HOUTHANDEL MORIS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 33; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Travail and traitement du bois. Installation de menuiserie métallique. Bois Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Sciage.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van HOUTHANDEL MORIS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHANDEL MORIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHANDEL MORIS, openstaande posities, locatie van HOUTHANDEL MORIS op de kaart.

HOUTHANDEL MORIS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTHANDEL MORIS, company assigned to the tax number BE02543029785. The company HOUTHANDEL MORIS is located at the address: STATIONSSTRAAT 33; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Travail and traitement du bois. Installation de menuiserie métallique. Bois Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Sciage.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Bois.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Bois..
The main activity of HOUTHANDEL MORIS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHANDEL MORIS is not available. You also can look at reviews of HOUTHANDEL MORIS, open positions, location of HOUTHANDEL MORIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHANDEL MORIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHANDEL MORIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHANDEL MORIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHANDEL MORIS, employees, financial statistics.