SCHOENMAKERIJ VIVALEI

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • SCHOENMAKERIJ VIVALEI
Private companiesFood and Kindred Products • SCHOENMAKERIJ VIVALEI

Contactgegevens SCHOENMAKERIJ VIVALEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENMAKERIJ VIVALEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENMAKERIJ VIVALEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 97; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14585446 (+32-14585446) 14585446 (+32-14585446)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENMAKERIJ VIVALEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENMAKERIJ VIVALEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENMAKERIJ VIVALEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENMAKERIJ VIVALEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENMAKERIJ VIVALEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENMAKERIJ VIVALEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENMAKERIJ VIVALEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENMAKERIJ VIVALEI
Products information SCHOENMAKERIJ VIVALEI

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Produits: Ferrures de Portes,Quicaillerie d?Ameublement.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Quincailleries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Réparations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENMAKERIJ VIVALEI
(Get full report from official database of BE for SCHOENMAKERIJ VIVALEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENMAKERIJ VIVALEI
Addition kinds of activities for SCHOENMAKERIJ VIVALEI

3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
251201. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
36790501. Step positioners, voor het verzenden van apparatuur | Step positioners, for transmitting equipment
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment
50840303. Pulp (hout) fabricage machines | Pulp (wood) manufacturing machinery
50880103. Marine levert | Marine supplies
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing

Werken bij SCHOENMAKERIJ VIVALEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENMAKERIJ VIVALEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENMAKERIJ VIVALEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENMAKERIJ VIVALEI. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van SCHOENMAKERIJ VIVALEI in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENMAKERIJ VIVALEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENMAKERIJ VIVALEI. Laat een reactie achter voor SCHOENMAKERIJ VIVALEI. SCHOENMAKERIJ VIVALEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENMAKERIJ VIVALEI. Leave a respond for SCHOENMAKERIJ VIVALEI. SCHOENMAKERIJ VIVALEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENMAKERIJ VIVALEI op de google maps. Adres en contacten SCHOENMAKERIJ VIVALEI
Location of SCHOENMAKERIJ VIVALEI on the google maps. Address and contacts of SCHOENMAKERIJ VIVALEI

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENMAKERIJ VIVALEI SCHOENMAKERIJ VIVALEI: Renobat SPRL | JEAN-YVES LEGROS | BUREAU MADAM | Laboratoire Gamma-Médic | DAWIR

Other related companies as SCHOENMAKERIJ VIVALEI: Renobat SPRL | JEAN-YVES LEGROS | BUREAU MADAM | Laboratoire Gamma-Médic | DAWIR

SCHOENMAKERIJ VIVALEI is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENMAKERIJ VIVALEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf SCHOENMAKERIJ VIVALEI bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 97; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Quincailleries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Produits: Ferrures de Portes,Quicaillerie d?Ameublement.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van SCHOENMAKERIJ VIVALEI is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENMAKERIJ VIVALEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENMAKERIJ VIVALEI, openstaande posities, locatie van SCHOENMAKERIJ VIVALEI op de kaart.

SCHOENMAKERIJ VIVALEI is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENMAKERIJ VIVALEI, company assigned to the tax number BE02959411621. The company SCHOENMAKERIJ VIVALEI is located at the address: NIEUWSTRAAT 97; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Quincailleries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Réparations de chaussures and articles en cuir. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.. Produits: Ferrures de Portes,Quicaillerie d?Ameublement.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of SCHOENMAKERIJ VIVALEI is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENMAKERIJ VIVALEI is not available. You also can look at reviews of SCHOENMAKERIJ VIVALEI, open positions, location of SCHOENMAKERIJ VIVALEI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENMAKERIJ VIVALEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENMAKERIJ VIVALEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENMAKERIJ VIVALEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENMAKERIJ VIVALEI, employees, financial statistics.