VAN MEIRVENNE & ZN

Contactgegevens VAN MEIRVENNE & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MEIRVENNE & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MEIRVENNE & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTORIJSTRAAT 41; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37761261 (+32-37761261) 37761261 (+32-37761261)

Fax (fax): +32 (63) 397-99-77 +32 (63) 397-99-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MEIRVENNE & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MEIRVENNE & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MEIRVENNE & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MEIRVENNE & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MEIRVENNE & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MEIRVENNE & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MEIRVENNE & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MEIRVENNE & ZN
Products information VAN MEIRVENNE & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE01140899658
Ondernemingsnummer: 7462158203
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MEIRVENNE & ZN
(Get full report from official database of BE for VAN MEIRVENNE & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MEIRVENNE & ZN
Addition kinds of activities for VAN MEIRVENNE & ZN

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
01120000. Rijst | Rice
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
36459904. Vloerlampen | Floor lamps
36459908. Wandlampen | Wall lamps
50450103. Printers, computer | Printers, computer
72120000. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents

Werken bij VAN MEIRVENNE & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MEIRVENNE & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MEIRVENNE & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MEIRVENNE & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van VAN MEIRVENNE & ZN in sociale netwerken
Look for responds of VAN MEIRVENNE & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MEIRVENNE & ZN. Laat een reactie achter voor VAN MEIRVENNE & ZN. VAN MEIRVENNE & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MEIRVENNE & ZN. Leave a respond for VAN MEIRVENNE & ZN. VAN MEIRVENNE & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MEIRVENNE & ZN op de google maps. Adres en contacten VAN MEIRVENNE & ZN
Location of VAN MEIRVENNE & ZN on the google maps. Address and contacts of VAN MEIRVENNE & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MEIRVENNE & ZN VAN MEIRVENNE & ZN: ALDI | RENOBAD BELGI? | Exfico-Expertises-Fiscalité-Comptabilité | BRUNO VERGOTE | VERWARMING ANSAELENS

Other related companies as VAN MEIRVENNE & ZN: ALDI | RENOBAD BELGI? | Exfico-Expertises-Fiscalité-Comptabilité | BRUNO VERGOTE | VERWARMING ANSAELENS

VAN MEIRVENNE & ZN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MEIRVENNE & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01140899658. Het bedrijf VAN MEIRVENNE & ZN bevindt zich op het adres: PASTORIJSTRAAT 41; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van VAN MEIRVENNE & ZN is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MEIRVENNE & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MEIRVENNE & ZN, openstaande posities, locatie van VAN MEIRVENNE & ZN op de kaart.

VAN MEIRVENNE & ZN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MEIRVENNE & ZN, company assigned to the tax number BE01140899658. The company VAN MEIRVENNE & ZN is located at the address: PASTORIJSTRAAT 41; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of VAN MEIRVENNE & ZN is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MEIRVENNE & ZN is not available. You also can look at reviews of VAN MEIRVENNE & ZN, open positions, location of VAN MEIRVENNE & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MEIRVENNE & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MEIRVENNE & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MEIRVENNE & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MEIRVENNE & ZN, employees, financial statistics.