GUNTHER DEVLIEGHERE

Contactgegevens GUNTHER DEVLIEGHERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUNTHER DEVLIEGHERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUNTHER DEVLIEGHERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOPPEMSESTRAAT 13B1; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50842116 (+32-50842116) 50842116 (+32-50842116)

Fax (fax): +32 (50) 255-13-62 +32 (50) 255-13-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUNTHER DEVLIEGHERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUNTHER DEVLIEGHERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUNTHER DEVLIEGHERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUNTHER DEVLIEGHERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUNTHER DEVLIEGHERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUNTHER DEVLIEGHERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUNTHER DEVLIEGHERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUNTHER DEVLIEGHERE
Products information GUNTHER DEVLIEGHERE

BTW identificatienummer (tax): BE03988281250
Ondernemingsnummer: 8524261474
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUNTHER DEVLIEGHERE
(Get full report from official database of BE for GUNTHER DEVLIEGHERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUNTHER DEVLIEGHERE
Addition kinds of activities for GUNTHER DEVLIEGHERE

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
35320102. Bits, behalve olie- en gasveldgereedschap, rock | Bits, except oil and gas field tools, rock
35790103. Enveloppen vul-, afdichtings- en adresseringsmachines | Envelope stuffing, sealing, and addressing machines
47859902. Tunneloperatie, voertuig | Tunnel operation, vehicular
57190300. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves

Werken bij GUNTHER DEVLIEGHERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUNTHER DEVLIEGHERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUNTHER DEVLIEGHERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUNTHER DEVLIEGHERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

Zoek naar antwoorden van GUNTHER DEVLIEGHERE in sociale netwerken
Look for responds of GUNTHER DEVLIEGHERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUNTHER DEVLIEGHERE. Laat een reactie achter voor GUNTHER DEVLIEGHERE. GUNTHER DEVLIEGHERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUNTHER DEVLIEGHERE. Leave a respond for GUNTHER DEVLIEGHERE. GUNTHER DEVLIEGHERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUNTHER DEVLIEGHERE op de google maps. Adres en contacten GUNTHER DEVLIEGHERE
Location of GUNTHER DEVLIEGHERE on the google maps. Address and contacts of GUNTHER DEVLIEGHERE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUNTHER DEVLIEGHERE GUNTHER DEVLIEGHERE: Scalzo | Delrez-Lourtie SA | PIERRE DELLISSE | OLD BACCHUS BVBA | MARBRERIE CREMER SPRL

Other related companies as GUNTHER DEVLIEGHERE: Scalzo | Delrez-Lourtie SA | PIERRE DELLISSE | OLD BACCHUS BVBA | MARBRERIE CREMER SPRL

GUNTHER DEVLIEGHERE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUNTHER DEVLIEGHERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988281250. Het bedrijf GUNTHER DEVLIEGHERE bevindt zich op het adres: LOPPEMSESTRAAT 13B1; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van GUNTHER DEVLIEGHERE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUNTHER DEVLIEGHERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUNTHER DEVLIEGHERE, openstaande posities, locatie van GUNTHER DEVLIEGHERE op de kaart.

GUNTHER DEVLIEGHERE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUNTHER DEVLIEGHERE, company assigned to the tax number BE03988281250. The company GUNTHER DEVLIEGHERE is located at the address: LOPPEMSESTRAAT 13B1; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of GUNTHER DEVLIEGHERE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUNTHER DEVLIEGHERE is not available. You also can look at reviews of GUNTHER DEVLIEGHERE, open positions, location of GUNTHER DEVLIEGHERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUNTHER DEVLIEGHERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUNTHER DEVLIEGHERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUNTHER DEVLIEGHERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUNTHER DEVLIEGHERE, employees, financial statistics.