FIX IT CENTER

Contactgegevens FIX IT CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIX IT CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIX IT CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INDUSTRIE 86; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65666719 (+32-65666719) 65666719 (+32-65666719)

Fax (fax): +32 (55) 734-21-87 +32 (55) 734-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIX IT CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIX IT CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIX IT CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIX IT CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIX IT CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIX IT CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIX IT CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIX IT CENTER
Products information FIX IT CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05297302246
Ondernemingsnummer: 6438507080
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Produits: Outils & Matériel de Construction,Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Quincailleries. Constructions résidentielles spécifiques. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIX IT CENTER
(Get full report from official database of BE for FIX IT CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIX IT CENTER
Addition kinds of activities for FIX IT CENTER

809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
20840201. Brandewijn | Brandy
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
37430202. Snelle doorvoerauto's en uitrusting | Rapid transit cars and equipment
50920101. Hobbyartikelen | Hobby goods

Werken bij FIX IT CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIX IT CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIX IT CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIX IT CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van FIX IT CENTER in sociale netwerken
Look for responds of FIX IT CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIX IT CENTER. Laat een reactie achter voor FIX IT CENTER. FIX IT CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIX IT CENTER. Leave a respond for FIX IT CENTER. FIX IT CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIX IT CENTER op de google maps. Adres en contacten FIX IT CENTER
Location of FIX IT CENTER on the google maps. Address and contacts of FIX IT CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come FIX IT CENTER FIX IT CENTER: ONAFH. ZIEKENFONDS 503/MUTUALIT? LIBRE | Waeko Dentaal Atelier | Carlier Michel | J EN A LAENEN | Body M-L

Other related companies as FIX IT CENTER: ONAFH. ZIEKENFONDS 503/MUTUALIT? LIBRE | Waeko Dentaal Atelier | Carlier Michel | J EN A LAENEN | Body M-L

FIX IT CENTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIX IT CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05297302246. Het bedrijf FIX IT CENTER bevindt zich op het adres: RUE DE L'INDUSTRIE 86; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Quincailleries. Constructions résidentielles spécifiques. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Produits: Outils & Matériel de Construction,Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FIX IT CENTER is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIX IT CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIX IT CENTER, openstaande posities, locatie van FIX IT CENTER op de kaart.

FIX IT CENTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIX IT CENTER, company assigned to the tax number BE05297302246. The company FIX IT CENTER is located at the address: RUE DE L'INDUSTRIE 86; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Quincailleries. Constructions résidentielles spécifiques. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Produits: Outils & Matériel de Construction,Quincaillerie.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of FIX IT CENTER is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FIX IT CENTER is not available. You also can look at reviews of FIX IT CENTER, open positions, location of FIX IT CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIX IT CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIX IT CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIX IT CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIX IT CENTER, employees, financial statistics.