F M INSURANCE COMPANY LTD

Contactgegevens F M INSURANCE COMPANY LTD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F M INSURANCE COMPANY LTD: address, phone, fax, email, website, opening hours

F M INSURANCE COMPANY LTD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Hermann Debroux 40-42 1160 Auderghem, België

Telefoon (phone): 32.26 61 32 00 32.26 61 32 00

Fax (fax): 32.26 61 32 30 32.26 61 32 30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F M INSURANCE COMPANY LTD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F M INSURANCE COMPANY LTD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F M INSURANCE COMPANY LTD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F M INSURANCE COMPANY LTD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F M INSURANCE COMPANY LTD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F M INSURANCE COMPANY LTD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F M INSURANCE COMPANY LTD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F M INSURANCE COMPANY LTD
Products information F M INSURANCE COMPANY LTD

BTW identificatienummer (tax): BE01214508056
Ondernemingsnummer: 6177856445
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Insurance

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances; Insurance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F M INSURANCE COMPANY LTD
(Get full report from official database of BE for F M INSURANCE COMPANY LTD)

Aanvulling soorten activiteiten voor F M INSURANCE COMPANY LTD
Addition kinds of activities for F M INSURANCE COMPANY LTD

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
02790402. Hondenboerderij | Dog farm
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
26310501. Karton | Cardboard
29990200. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
70339901. campings | Campgrounds
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial

Werken bij F M INSURANCE COMPANY LTD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F M INSURANCE COMPANY LTD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F M INSURANCE COMPANY LTD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F M INSURANCE COMPANY LTD. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van F M INSURANCE COMPANY LTD in sociale netwerken
Look for responds of F M INSURANCE COMPANY LTD in social networks

Lees alle opmerkingen voor F M INSURANCE COMPANY LTD. Laat een reactie achter voor F M INSURANCE COMPANY LTD. F M INSURANCE COMPANY LTD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F M INSURANCE COMPANY LTD. Leave a respond for F M INSURANCE COMPANY LTD. F M INSURANCE COMPANY LTD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F M INSURANCE COMPANY LTD op de google maps. Adres en contacten F M INSURANCE COMPANY LTD
Location of F M INSURANCE COMPANY LTD on the google maps. Address and contacts of F M INSURANCE COMPANY LTD

Andere gerelateerde bedrijven als come F M INSURANCE COMPANY LTD F M INSURANCE COMPANY LTD: R.U.C. VERVIETOISE | WIM JOOS | Ion-Lite BVBA | Delbart G | STYLE D?COR

Other related companies as F M INSURANCE COMPANY LTD: R.U.C. VERVIETOISE | WIM JOOS | Ion-Lite BVBA | Delbart G | STYLE D?COR

F M INSURANCE COMPANY LTD is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F M INSURANCE COMPANY LTD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01214508056. Het bedrijf F M INSURANCE COMPANY LTD bevindt zich op het adres: Av Hermann Debroux 40-42 1160 Auderghem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances; Insurance. Lijst met producten zijn Insurance.
De hoofdactiviteit van F M INSURANCE COMPANY LTD is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F M INSURANCE COMPANY LTD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F M INSURANCE COMPANY LTD, openstaande posities, locatie van F M INSURANCE COMPANY LTD op de kaart.

F M INSURANCE COMPANY LTD is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is F M INSURANCE COMPANY LTD, company assigned to the tax number BE01214508056. The company F M INSURANCE COMPANY LTD is located at the address: Av Hermann Debroux 40-42 1160 Auderghem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances; Insurance. List of products are Insurance.
The main activity of F M INSURANCE COMPANY LTD is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F M INSURANCE COMPANY LTD is not available. You also can look at reviews of F M INSURANCE COMPANY LTD, open positions, location of F M INSURANCE COMPANY LTD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F M INSURANCE COMPANY LTD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F M INSURANCE COMPANY LTD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F M INSURANCE COMPANY LTD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F M INSURANCE COMPANY LTD, employees, financial statistics.