VAN DEN BOSSCHE G

Contactgegevens VAN DEN BOSSCHE G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSSCHE G: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSSCHE G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSEGEMSESTEENWEG 12; 1861; MEISE, België

Telefoon (phone): 22699640 (+32-22699640) 22699640 (+32-22699640)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSSCHE G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSSCHE G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSSCHE G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSSCHE G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSSCHE G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSSCHE G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSSCHE G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSSCHE G
Products information VAN DEN BOSSCHE G

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Outils & Matériel de Construction.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSSCHE G
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSSCHE G)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSSCHE G
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSSCHE G

265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
20449903. bruine rijst | Brown rice
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
28220103. Styreen-butadieenrubbers, (meer dan 50% butadieen), sbr, gr | Styrene-butadiene rubbers, (over 50% butadiene), sbr, grs
32990304. Lijstwerk, architectonisch: gips van Parijs | Moldings, architectural: plaster of paris
39140112. Trofeeën, zilver | Trophies, silver
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij VAN DEN BOSSCHE G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSSCHE G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSSCHE G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSSCHE G. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSSCHE G in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSSCHE G in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSSCHE G. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSSCHE G. VAN DEN BOSSCHE G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSSCHE G. Leave a respond for VAN DEN BOSSCHE G. VAN DEN BOSSCHE G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSSCHE G op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSSCHE G
Location of VAN DEN BOSSCHE G on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSSCHE G

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSSCHE G VAN DEN BOSSCHE G: Coiffure David SPRL | Chateau de Latour | C.G.N. | Vonckx F | INFORSYS

Other related companies as VAN DEN BOSSCHE G: Coiffure David SPRL | Chateau de Latour | C.G.N. | Vonckx F | INFORSYS

VAN DEN BOSSCHE G is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSSCHE G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf VAN DEN BOSSCHE G bevindt zich op het adres: BRUSSEGEMSESTEENWEG 12; 1861; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Outils & Matériel de Construction..
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSSCHE G is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSSCHE G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSSCHE G, openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSSCHE G op de kaart.

VAN DEN BOSSCHE G is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSSCHE G, company assigned to the tax number BE05619201660. The company VAN DEN BOSSCHE G is located at the address: BRUSSEGEMSESTEENWEG 12; 1861; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Outils & Matériel de Construction..
The main activity of VAN DEN BOSSCHE G is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSSCHE G is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSSCHE G, open positions, location of VAN DEN BOSSCHE G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSSCHE G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSSCHE G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSSCHE G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSSCHE G, employees, financial statistics.