TESSENDERLO CHEMIE INT SA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • TESSENDERLO CHEMIE INT SA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • TESSENDERLO CHEMIE INT SA

Contactgegevens TESSENDERLO CHEMIE INT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TESSENDERLO CHEMIE INT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TESSENDERLO CHEMIE INT SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Du Trone 130 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 39 18 11 32.26 39 18 11

Fax (fax): 32.26 39 19 99 32.26 39 19 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TESSENDERLO CHEMIE INT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TESSENDERLO CHEMIE INT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TESSENDERLO CHEMIE INT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TESSENDERLO CHEMIE INT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TESSENDERLO CHEMIE INT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TESSENDERLO CHEMIE INT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TESSENDERLO CHEMIE INT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TESSENDERLO CHEMIE INT SA
Products information TESSENDERLO CHEMIE INT SA

BTW identificatienummer (tax): BE07645629882
Ondernemingsnummer: 3010223388
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Holding companies^^Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives^^Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Product categorie (product category): Banking institutions; Banking, finance and insurances; Chemicals and Pharmaceuticals; Chemistry; Pharmacy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TESSENDERLO CHEMIE INT SA
(Get full report from official database of BE for TESSENDERLO CHEMIE INT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TESSENDERLO CHEMIE INT SA
Addition kinds of activities for TESSENDERLO CHEMIE INT SA

242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
28190406. Natriumverbindingen of zouten, in. | Sodium compounds or salts, inorg., ex. refined sod. chloride
32910402. Polijstwielen | Polishing wheels

Werken bij TESSENDERLO CHEMIE INT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TESSENDERLO CHEMIE INT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TESSENDERLO CHEMIE INT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TESSENDERLO CHEMIE INT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van TESSENDERLO CHEMIE INT SA in sociale netwerken
Look for responds of TESSENDERLO CHEMIE INT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TESSENDERLO CHEMIE INT SA. Laat een reactie achter voor TESSENDERLO CHEMIE INT SA. TESSENDERLO CHEMIE INT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TESSENDERLO CHEMIE INT SA. Leave a respond for TESSENDERLO CHEMIE INT SA. TESSENDERLO CHEMIE INT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TESSENDERLO CHEMIE INT SA op de google maps. Adres en contacten TESSENDERLO CHEMIE INT SA
Location of TESSENDERLO CHEMIE INT SA on the google maps. Address and contacts of TESSENDERLO CHEMIE INT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TESSENDERLO CHEMIE INT SA TESSENDERLO CHEMIE INT SA: MEUREE | Van Overloop BVBA | ANDRE VAN UYTSEL | Verhaert L-Dewettinck V-Lippens R | Sign BVBA

Other related companies as TESSENDERLO CHEMIE INT SA: MEUREE | Van Overloop BVBA | ANDRE VAN UYTSEL | Verhaert L-Dewettinck V-Lippens R | Sign BVBA

TESSENDERLO CHEMIE INT SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is TESSENDERLO CHEMIE INT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07645629882. Het bedrijf TESSENDERLO CHEMIE INT SA bevindt zich op het adres: Rue Du Trone 130 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking institutions; Banking, finance and insurances; Chemicals and Pharmaceuticals; Chemistry; Pharmacy. Lijst met producten zijn Holding companies^^Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives^^Pharmaceuticals - basic and auxiliary products.
De hoofdactiviteit van TESSENDERLO CHEMIE INT SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TESSENDERLO CHEMIE INT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TESSENDERLO CHEMIE INT SA, openstaande posities, locatie van TESSENDERLO CHEMIE INT SA op de kaart.

TESSENDERLO CHEMIE INT SA is a company, that was registered 1988 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is TESSENDERLO CHEMIE INT SA, company assigned to the tax number BE07645629882. The company TESSENDERLO CHEMIE INT SA is located at the address: Rue Du Trone 130 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking institutions; Banking, finance and insurances; Chemicals and Pharmaceuticals; Chemistry; Pharmacy. List of products are Holding companies^^Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives^^Pharmaceuticals - basic and auxiliary products.
The main activity of TESSENDERLO CHEMIE INT SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TESSENDERLO CHEMIE INT SA is not available. You also can look at reviews of TESSENDERLO CHEMIE INT SA, open positions, location of TESSENDERLO CHEMIE INT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TESSENDERLO CHEMIE INT SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TESSENDERLO CHEMIE INT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TESSENDERLO CHEMIE INT SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TESSENDERLO CHEMIE INT SA, employees, financial statistics.