EXELMANS-VANDECAN

Contactgegevens EXELMANS-VANDECAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXELMANS-VANDECAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXELMANS-VANDECAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENNESTRAAT 363; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89352455 (+32-89352455) 89352455 (+32-89352455)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXELMANS-VANDECAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXELMANS-VANDECAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXELMANS-VANDECAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXELMANS-VANDECAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXELMANS-VANDECAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXELMANS-VANDECAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXELMANS-VANDECAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXELMANS-VANDECAN
Products information EXELMANS-VANDECAN

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Quincaillerie.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXELMANS-VANDECAN
(Get full report from official database of BE for EXELMANS-VANDECAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXELMANS-VANDECAN
Addition kinds of activities for EXELMANS-VANDECAN

5112. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
22110904. broek van moleskin | Moleskins
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
92239902. Eerlijk kamp, ​​overheid | Honor camp, government

Werken bij EXELMANS-VANDECAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXELMANS-VANDECAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXELMANS-VANDECAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXELMANS-VANDECAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van EXELMANS-VANDECAN in sociale netwerken
Look for responds of EXELMANS-VANDECAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXELMANS-VANDECAN. Laat een reactie achter voor EXELMANS-VANDECAN. EXELMANS-VANDECAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXELMANS-VANDECAN. Leave a respond for EXELMANS-VANDECAN. EXELMANS-VANDECAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXELMANS-VANDECAN op de google maps. Adres en contacten EXELMANS-VANDECAN
Location of EXELMANS-VANDECAN on the google maps. Address and contacts of EXELMANS-VANDECAN

Andere gerelateerde bedrijven als come EXELMANS-VANDECAN EXELMANS-VANDECAN: Woonverkoop GHM NV | RUDI DE JONG | POLYPLAST PACKAGING | ??KD? | De Pinte

Other related companies as EXELMANS-VANDECAN: Woonverkoop GHM NV | RUDI DE JONG | POLYPLAST PACKAGING | ??KD? | De Pinte

EXELMANS-VANDECAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXELMANS-VANDECAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf EXELMANS-VANDECAN bevindt zich op het adres: VENNESTRAAT 363; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Quincaillerie..
De hoofdactiviteit van EXELMANS-VANDECAN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXELMANS-VANDECAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXELMANS-VANDECAN, openstaande posities, locatie van EXELMANS-VANDECAN op de kaart.

EXELMANS-VANDECAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXELMANS-VANDECAN, company assigned to the tax number BE02788024902. The company EXELMANS-VANDECAN is located at the address: VENNESTRAAT 363; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Quincaillerie..
The main activity of EXELMANS-VANDECAN is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXELMANS-VANDECAN is not available. You also can look at reviews of EXELMANS-VANDECAN, open positions, location of EXELMANS-VANDECAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXELMANS-VANDECAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXELMANS-VANDECAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXELMANS-VANDECAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXELMANS-VANDECAN, employees, financial statistics.