PROCTER & GAMBLE SERV CY NV

Contactgegevens PROCTER & GAMBLE SERV CY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROCTER & GAMBLE SERV CY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROCTER & GAMBLE SERV CY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Temseln. 100 1853 Strombeek-Bever, België

Telefoon (phone): 32.24 56 21 11 32.24 56 21 11

Fax (fax): 32.24 56 45 70 32.24 56 45 70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROCTER & GAMBLE SERV CY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROCTER & GAMBLE SERV CY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROCTER & GAMBLE SERV CY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROCTER & GAMBLE SERV CY NV
Products information PROCTER & GAMBLE SERV CY NV

BTW identificatienummer (tax): BE05014678955
Ondernemingsnummer: 3276367187
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Holding companies

Product categorie (product category): Banking institutions; Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROCTER & GAMBLE SERV CY NV
(Get full report from official database of BE for PROCTER & GAMBLE SERV CY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROCTER & GAMBLE SERV CY NV
Addition kinds of activities for PROCTER & GAMBLE SERV CY NV

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
22210307. Satins | Satins
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
87420101. Automatisering en robotica consultant | Automation and robotics consultant

Werken bij PROCTER & GAMBLE SERV CY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROCTER & GAMBLE SERV CY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van PROCTER & GAMBLE SERV CY NV in sociale netwerken
Look for responds of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. Laat een reactie achter voor PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. PROCTER & GAMBLE SERV CY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. Leave a respond for PROCTER & GAMBLE SERV CY NV. PROCTER & GAMBLE SERV CY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROCTER & GAMBLE SERV CY NV op de google maps. Adres en contacten PROCTER & GAMBLE SERV CY NV
Location of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV on the google maps. Address and contacts of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PROCTER & GAMBLE SERV CY NV PROCTER & GAMBLE SERV CY NV: Joris J | COIFFURE WENDY | JORIS SCHEPENS | ORPHEO | Sheba

Other related companies as PROCTER & GAMBLE SERV CY NV: Joris J | COIFFURE WENDY | JORIS SCHEPENS | ORPHEO | Sheba

PROCTER & GAMBLE SERV CY NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014678955. Het bedrijf PROCTER & GAMBLE SERV CY NV bevindt zich op het adres: Temseln. 100 1853 Strombeek-Bever. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking institutions; Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Holding companies.
De hoofdactiviteit van PROCTER & GAMBLE SERV CY NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROCTER & GAMBLE SERV CY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, openstaande posities, locatie van PROCTER & GAMBLE SERV CY NV op de kaart.

PROCTER & GAMBLE SERV CY NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, company assigned to the tax number BE05014678955. The company PROCTER & GAMBLE SERV CY NV is located at the address: Temseln. 100 1853 Strombeek-Bever. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking institutions; Banking, finance and insurances. List of products are Holding companies.
The main activity of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV is not available. You also can look at reviews of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, open positions, location of PROCTER & GAMBLE SERV CY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROCTER & GAMBLE SERV CY NV, employees, financial statistics.