DEFRA TUINMACHINES

Contactgegevens DEFRA TUINMACHINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEFRA TUINMACHINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEFRA TUINMACHINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 49; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14632572 (+32-14632572) 14632572 (+32-14632572)

Fax (fax): +32 (61) 689-34-78 +32 (61) 689-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEFRA TUINMACHINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEFRA TUINMACHINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEFRA TUINMACHINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEFRA TUINMACHINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEFRA TUINMACHINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEFRA TUINMACHINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEFRA TUINMACHINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEFRA TUINMACHINES
Products information DEFRA TUINMACHINES

BTW identificatienummer (tax): BE06894165039
Ondernemingsnummer: 6987274169
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Tondeuses à Gazon,Broyeurs d'Ordures,Outils à Main,Tron?onneuses.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEFRA TUINMACHINES
(Get full report from official database of BE for DEFRA TUINMACHINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEFRA TUINMACHINES
Addition kinds of activities for DEFRA TUINMACHINES

3425. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
36480201. spotlights | Spotlights
38260107. fotometers | Photometers

Werken bij DEFRA TUINMACHINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEFRA TUINMACHINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEFRA TUINMACHINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEFRA TUINMACHINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van DEFRA TUINMACHINES in sociale netwerken
Look for responds of DEFRA TUINMACHINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEFRA TUINMACHINES. Laat een reactie achter voor DEFRA TUINMACHINES. DEFRA TUINMACHINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEFRA TUINMACHINES. Leave a respond for DEFRA TUINMACHINES. DEFRA TUINMACHINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEFRA TUINMACHINES op de google maps. Adres en contacten DEFRA TUINMACHINES
Location of DEFRA TUINMACHINES on the google maps. Address and contacts of DEFRA TUINMACHINES

Andere gerelateerde bedrijven als come DEFRA TUINMACHINES DEFRA TUINMACHINES: Kantoor Vandenabeele bvba | Verbruggen V | ROGGEMAN M | JOHAN WENS | FE. CHAV?E J.

Other related companies as DEFRA TUINMACHINES: Kantoor Vandenabeele bvba | Verbruggen V | ROGGEMAN M | JOHAN WENS | FE. CHAV?E J.

DEFRA TUINMACHINES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEFRA TUINMACHINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894165039. Het bedrijf DEFRA TUINMACHINES bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 49; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Tondeuses à Gazon,Broyeurs d'Ordures,Outils à Main,Tron?onneuses..
De hoofdactiviteit van DEFRA TUINMACHINES is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEFRA TUINMACHINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEFRA TUINMACHINES, openstaande posities, locatie van DEFRA TUINMACHINES op de kaart.

DEFRA TUINMACHINES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEFRA TUINMACHINES, company assigned to the tax number BE06894165039. The company DEFRA TUINMACHINES is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 49; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Tondeuses à Gazon,Broyeurs d'Ordures,Outils à Main,Tron?onneuses..
The main activity of DEFRA TUINMACHINES is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEFRA TUINMACHINES is not available. You also can look at reviews of DEFRA TUINMACHINES, open positions, location of DEFRA TUINMACHINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEFRA TUINMACHINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEFRA TUINMACHINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEFRA TUINMACHINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEFRA TUINMACHINES, employees, financial statistics.