BRIOT sa (Carrière & Scierie)

Contactgegevens BRIOT sa (Carrière & Scierie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIOT sa (Carrière & Scierie): address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIOT sa (Carrière & Scierie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Industrie 27; 5002; Namur (Saint-Servais), België

Telefoon (phone): 081 73 11 26 (+32-081 73 11 26) 081 73 11 26 (+32-081 73 11 26)

Fax (fax): 081 73 56 92 (+32-081 73 56 92) 081 73 56 92 (+32-081 73 56 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIOT sa (Carrière & Scierie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIOT sa (Carrière & Scierie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIOT sa (Carrière & Scierie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIOT sa (Carrière & Scierie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIOT sa (Carrière & Scierie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIOT sa (Carrière & Scierie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIOT sa (Carrière & Scierie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIOT sa (Carrière & Scierie)
Products information BRIOT sa (Carrière & Scierie)

BTW identificatienummer (tax): BE06193237304
Ondernemingsnummer: 5381072998
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Marble,granite & natural stone

Product categorie (product category): Quarries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIOT sa (Carrière & Scierie)
(Get full report from official database of BE for BRIOT sa (Carrière & Scierie))

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIOT sa (Carrière & Scierie)
Addition kinds of activities for BRIOT sa (Carrière & Scierie)

7378. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
027300. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
209907. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
24999904. Bentwood (gestoomde) producten, behalve meubels | Bentwood (steam bent) products, except furniture
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order
73820000. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services

Werken bij BRIOT sa (Carrière & Scierie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIOT sa (Carrière & Scierie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIOT sa (Carrière & Scierie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIOT sa (Carrière & Scierie). Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van BRIOT sa (Carrière & Scierie) in sociale netwerken
Look for responds of BRIOT sa (Carrière & Scierie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIOT sa (Carrière & Scierie). Laat een reactie achter voor BRIOT sa (Carrière & Scierie). BRIOT sa (Carrière & Scierie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIOT sa (Carrière & Scierie). Leave a respond for BRIOT sa (Carrière & Scierie). BRIOT sa (Carrière & Scierie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIOT sa (Carrière & Scierie) op de google maps. Adres en contacten BRIOT sa (Carrière & Scierie)
Location of BRIOT sa (Carrière & Scierie) on the google maps. Address and contacts of BRIOT sa (Carrière & Scierie)

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIOT sa (Carrière & Scierie) BRIOT sa (Carrière & Scierie): Castelein | Michiels P. | DV CONSTRUCT | ENTREPRISES DELCOURT | FRAMES PRODUCT

Other related companies as BRIOT sa (Carrière & Scierie): Castelein | Michiels P. | DV CONSTRUCT | ENTREPRISES DELCOURT | FRAMES PRODUCT

BRIOT sa (Carrière & Scierie) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIOT sa (Carrière & Scierie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06193237304. Het bedrijf BRIOT sa (Carrière & Scierie) bevindt zich op het adres: Rue de l'Industrie 27; 5002; Namur (Saint-Servais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quarries. Lijst met producten zijn Marble,granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van BRIOT sa (Carrière & Scierie) is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIOT sa (Carrière & Scierie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIOT sa (Carrière & Scierie), openstaande posities, locatie van BRIOT sa (Carrière & Scierie) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRIOT sa (Carrière & Scierie) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIOT sa (Carrière & Scierie), company assigned to the tax number BE06193237304. The company BRIOT sa (Carrière & Scierie) is located at the address: Rue de l'Industrie 27; 5002; Namur (Saint-Servais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quarries. List of products are Marble,granite & natural stone.
The main activity of BRIOT sa (Carrière & Scierie) is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIOT sa (Carrière & Scierie) is not available. You also can look at reviews of BRIOT sa (Carrière & Scierie), open positions, location of BRIOT sa (Carrière & Scierie) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIOT sa (Carrière & Scierie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIOT sa (Carrière & Scierie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIOT sa (Carrière & Scierie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIOT sa (Carrière & Scierie), employees, financial statistics.