Quo Vadis

Contactgegevens Quo Vadis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quo Vadis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quo Vadis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mellestraat 62; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): 056 37 33 04 (+32-056 37 33 04) 056 37 33 04 (+32-056 37 33 04)

Fax (fax): +32 (53) 897-62-51 +32 (53) 897-62-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quo Vadis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quo Vadis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quo Vadis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quo Vadis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quo Vadis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quo Vadis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quo Vadis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quo Vadis
Products information Quo Vadis

BTW identificatienummer (tax): BE06339904785
Ondernemingsnummer: 5710113525
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Quo Vadis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quo Vadis
(Get full report from official database of BE for Quo Vadis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quo Vadis
Addition kinds of activities for Quo Vadis

07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
32290301. Blokken en bakstenen, glas | Blocks and bricks, glass
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
39440107. Sleden, kinderen | Sleds, children's
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government

Werken bij Quo Vadis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quo Vadis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quo Vadis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quo Vadis. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van Quo Vadis in sociale netwerken
Look for responds of Quo Vadis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quo Vadis. Laat een reactie achter voor Quo Vadis. Quo Vadis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quo Vadis. Leave a respond for Quo Vadis. Quo Vadis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quo Vadis op de google maps. Adres en contacten Quo Vadis
Location of Quo Vadis on the google maps. Address and contacts of Quo Vadis

Andere gerelateerde bedrijven als come Quo Vadis Quo Vadis: ACADEMIE VERBIST | HITEVI | PHILIP VAN BRAECKEL | ARISTON-APT SERVICE | VISHANDEL VANELVERDINGHE

Other related companies as Quo Vadis: ACADEMIE VERBIST | HITEVI | PHILIP VAN BRAECKEL | ARISTON-APT SERVICE | VISHANDEL VANELVERDINGHE

Quo Vadis is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quo Vadis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339904785. Het bedrijf Quo Vadis bevindt zich op het adres: Mellestraat 62; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Quo Vadis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quo Vadis is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quo Vadis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quo Vadis, openstaande posities, locatie van Quo Vadis op de kaart.

Quo Vadis is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quo Vadis, company assigned to the tax number BE06339904785. The company Quo Vadis is located at the address: Mellestraat 62; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Quo Vadis were not found.
The main activity of Quo Vadis is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Quo Vadis is not available. You also can look at reviews of Quo Vadis, open positions, location of Quo Vadis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quo Vadis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quo Vadis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quo Vadis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quo Vadis, employees, financial statistics.