Club de Jeunesse

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Club de Jeunesse
Private companiesTextile Mill Products • Club de Jeunesse

Contactgegevens Club de Jeunesse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Club de Jeunesse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Club de Jeunesse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Tanneurs 178; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 08 46 (+32-02 511 08 46) 02 511 08 46 (+32-02 511 08 46)

Fax (fax): +32 (59) 528-12-79 +32 (59) 528-12-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Club de Jeunesse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Club de Jeunesse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Club de Jeunesse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Club de Jeunesse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Club de Jeunesse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Club de Jeunesse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Club de Jeunesse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Club de Jeunesse
Products information Club de Jeunesse

BTW identificatienummer (tax): BE04012176513
Ondernemingsnummer: 8476745605
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Club de Jeunesse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Youth clubs and youth centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Club de Jeunesse
(Get full report from official database of BE for Club de Jeunesse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Club de Jeunesse
Addition kinds of activities for Club de Jeunesse

20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
35640100. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
38429902. Atomizers, medisch | Atomizers, medical
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
59991003. grafstenen | Tombstones

Werken bij Club de Jeunesse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Club de Jeunesse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Club de Jeunesse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Club de Jeunesse. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

Zoek naar antwoorden van Club de Jeunesse in sociale netwerken
Look for responds of Club de Jeunesse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Club de Jeunesse. Laat een reactie achter voor Club de Jeunesse. Club de Jeunesse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Club de Jeunesse. Leave a respond for Club de Jeunesse. Club de Jeunesse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Club de Jeunesse op de google maps. Adres en contacten Club de Jeunesse
Location of Club de Jeunesse on the google maps. Address and contacts of Club de Jeunesse

Andere gerelateerde bedrijven als come Club de Jeunesse Club de Jeunesse: Marbo-Verveckken BVBA | Coquelet C | Video-Pro BVBA | Laubin Emmanuelle | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Club de Jeunesse: Marbo-Verveckken BVBA | Coquelet C | Video-Pro BVBA | Laubin Emmanuelle | FEDERALE POLITIE

Club de Jeunesse is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Club de Jeunesse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04012176513. Het bedrijf Club de Jeunesse bevindt zich op het adres: Rue des Tanneurs 178; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Youth clubs and youth centres. Producten gemaakt in Club de Jeunesse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Club de Jeunesse is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Club de Jeunesse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Club de Jeunesse, openstaande posities, locatie van Club de Jeunesse op de kaart.

Club de Jeunesse is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Club de Jeunesse, company assigned to the tax number BE04012176513. The company Club de Jeunesse is located at the address: Rue des Tanneurs 178; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Youth clubs and youth centres. Products created in Club de Jeunesse were not found.
The main activity of Club de Jeunesse is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Club de Jeunesse is not available. You also can look at reviews of Club de Jeunesse, open positions, location of Club de Jeunesse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Club de Jeunesse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Club de Jeunesse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Club de Jeunesse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Club de Jeunesse, employees, financial statistics.