Kerkhof Lucien B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Kerkhof Lucien B.V.B.A.
Private companiesUnited States Postal Service • Kerkhof Lucien B.V.B.A.

Contactgegevens Kerkhof Lucien B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kerkhof Lucien B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kerkhof Lucien B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 265 8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056.71 27 48 (+32-056.71 27 48) 056.71 27 48 (+32-056.71 27 48)

Fax (fax): 056.71 04 48 (+32-056.71 04 48) 056.71 04 48 (+32-056.71 04 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kerkhof Lucien B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kerkhof Lucien B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kerkhof Lucien B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kerkhof Lucien B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kerkhof Lucien B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kerkhof Lucien B.V.B.A.
Products information Kerkhof Lucien B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01881378173
Ondernemingsnummer: 7437988281
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Yarns for industrial use

Product categorie (product category): Yarns For Industrial Use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kerkhof Lucien B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Kerkhof Lucien B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kerkhof Lucien B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Kerkhof Lucien B.V.B.A.

346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
34219900. Bestek, nec | Cutlery, nec
34299911. Piano hardware | Piano hardware
35230105. Katoenplukkers en strippers | Cotton pickers and strippers
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
39520104. India inkt | India ink
58120111. Libanese restaurant | Lebanese restaurant
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records

Werken bij Kerkhof Lucien B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kerkhof Lucien B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van Kerkhof Lucien B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Kerkhof Lucien B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Kerkhof Lucien B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Leave a respond for Kerkhof Lucien B.V.B.A.. Kerkhof Lucien B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kerkhof Lucien B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Kerkhof Lucien B.V.B.A.
Location of Kerkhof Lucien B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Kerkhof Lucien B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kerkhof Lucien B.V.B.A. Kerkhof Lucien B.V.B.A.: Steenhaut | MEERSMAN MARC | JONA | Reyns BVBA | Euregio.Net AG

Other related companies as Kerkhof Lucien B.V.B.A.: Steenhaut | MEERSMAN MARC | JONA | Reyns BVBA | Euregio.Net AG

Kerkhof Lucien B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kerkhof Lucien B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01881378173. Het bedrijf Kerkhof Lucien B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 265 8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Yarns For Industrial Use. Lijst met producten zijn Yarns for industrial use.
De hoofdactiviteit van Kerkhof Lucien B.V.B.A. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kerkhof Lucien B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kerkhof Lucien B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Kerkhof Lucien B.V.B.A. op de kaart.

Kerkhof Lucien B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kerkhof Lucien B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01881378173. The company Kerkhof Lucien B.V.B.A. is located at the address: Kortrijksesteenweg 265 8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Yarns For Industrial Use. List of products are Yarns for industrial use.
The main activity of Kerkhof Lucien B.V.B.A. is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kerkhof Lucien B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Kerkhof Lucien B.V.B.A., open positions, location of Kerkhof Lucien B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kerkhof Lucien B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kerkhof Lucien B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kerkhof Lucien B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kerkhof Lucien B.V.B.A., employees, financial statistics.