Escapade Yachting

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Escapade Yachting
Private companiesRailroad Transportation • Escapade Yachting

Contactgegevens Escapade Yachting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Escapade Yachting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Escapade Yachting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zimmerplein 16; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 237 57 60 (+32-03 237 57 60) 03 237 57 60 (+32-03 237 57 60)

Fax (fax): 03 293 49 95 (+32-03 293 49 95) 03 293 49 95 (+32-03 293 49 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Escapade Yachting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Escapade Yachting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Escapade Yachting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Escapade Yachting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Escapade Yachting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Escapade Yachting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Escapade Yachting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Escapade Yachting
Products information Escapade Yachting

BTW identificatienummer (tax): BE03527679443
Ondernemingsnummer: 8198791503
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Escapade Yachting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Yachts,pleasure boats and accessories - Sales

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Escapade Yachting
(Get full report from official database of BE for Escapade Yachting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Escapade Yachting
Addition kinds of activities for Escapade Yachting

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
12319904. Ondergrondse mijnbouw, antraciet | Underground mining, anthracite
33150302. Manden, stalen draad | Baskets, steel wire
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes
96610404. Ruimteonderzoek en -technologie, lokale overheid | Space research and technology, local government

Werken bij Escapade Yachting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Escapade Yachting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Escapade Yachting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Escapade Yachting. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van Escapade Yachting in sociale netwerken
Look for responds of Escapade Yachting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Escapade Yachting. Laat een reactie achter voor Escapade Yachting. Escapade Yachting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Escapade Yachting. Leave a respond for Escapade Yachting. Escapade Yachting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Escapade Yachting op de google maps. Adres en contacten Escapade Yachting
Location of Escapade Yachting on the google maps. Address and contacts of Escapade Yachting

Andere gerelateerde bedrijven als come Escapade Yachting Escapade Yachting: FLETS. BOUNAMEAUX SA | BBL | Centrum Integrale Gezinszorg | BRASSCHAATS KASSA-CENTER | THYS DIRK ZAKENKANTOOR

Other related companies as Escapade Yachting: FLETS. BOUNAMEAUX SA | BBL | Centrum Integrale Gezinszorg | BRASSCHAATS KASSA-CENTER | THYS DIRK ZAKENKANTOOR

Escapade Yachting is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Escapade Yachting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03527679443. Het bedrijf Escapade Yachting bevindt zich op het adres: Zimmerplein 16; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. Producten gemaakt in Escapade Yachting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Escapade Yachting is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Escapade Yachting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Escapade Yachting, openstaande posities, locatie van Escapade Yachting op de kaart.

Escapade Yachting is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Escapade Yachting, company assigned to the tax number BE03527679443. The company Escapade Yachting is located at the address: Zimmerplein 16; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. Products created in Escapade Yachting were not found.
The main activity of Escapade Yachting is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Escapade Yachting is not available. You also can look at reviews of Escapade Yachting, open positions, location of Escapade Yachting on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Escapade Yachting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Escapade Yachting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Escapade Yachting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Escapade Yachting, employees, financial statistics.