Cranchi/Ghent Marine Center

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Cranchi/Ghent Marine Center
Private companiesDepository Institutions • Cranchi/Ghent Marine Center

Contactgegevens Cranchi/Ghent Marine Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cranchi/Ghent Marine Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cranchi/Ghent Marine Center

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vogelstraat 26; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 230 48 88 (+32-09 230 48 88) 09 230 48 88 (+32-09 230 48 88)

Fax (fax): +32 (61) 548-49-15 +32 (61) 548-49-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cranchi/Ghent Marine Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cranchi/Ghent Marine Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cranchi/Ghent Marine Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cranchi/Ghent Marine Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cranchi/Ghent Marine Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cranchi/Ghent Marine Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cranchi/Ghent Marine Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cranchi/Ghent Marine Center
Products information Cranchi/Ghent Marine Center

BTW identificatienummer (tax): BE06010864257
Ondernemingsnummer: 4398895263
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Cranchi/Ghent Marine Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Yachts,pleasure boats and accessories - Sales

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cranchi/Ghent Marine Center
(Get full report from official database of BE for Cranchi/Ghent Marine Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cranchi/Ghent Marine Center
Addition kinds of activities for Cranchi/Ghent Marine Center

287500. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
09190102. Walvis vleesproductie | Whale meat production
20770302. Stearin, dier: oneetbaar | Stearin, animal: inedible
35549903. Snijmachines, papier | Cutting machines, paper
38240305. taximeters | Taximeters
39550000. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons

Werken bij Cranchi/Ghent Marine Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cranchi/Ghent Marine Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cranchi/Ghent Marine Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cranchi/Ghent Marine Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van Cranchi/Ghent Marine Center in sociale netwerken
Look for responds of Cranchi/Ghent Marine Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cranchi/Ghent Marine Center. Laat een reactie achter voor Cranchi/Ghent Marine Center. Cranchi/Ghent Marine Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cranchi/Ghent Marine Center. Leave a respond for Cranchi/Ghent Marine Center. Cranchi/Ghent Marine Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cranchi/Ghent Marine Center op de google maps. Adres en contacten Cranchi/Ghent Marine Center
Location of Cranchi/Ghent Marine Center on the google maps. Address and contacts of Cranchi/Ghent Marine Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Cranchi/Ghent Marine Center Cranchi/Ghent Marine Center: Debbaut nv-Vi Spring | PEETERS-LOODTS | A. JONCKERS | PHILIPPE GEOFFROY | Citadelle (La)

Other related companies as Cranchi/Ghent Marine Center: Debbaut nv-Vi Spring | PEETERS-LOODTS | A. JONCKERS | PHILIPPE GEOFFROY | Citadelle (La)

Cranchi/Ghent Marine Center is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cranchi/Ghent Marine Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06010864257. Het bedrijf Cranchi/Ghent Marine Center bevindt zich op het adres: Vogelstraat 26; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. Producten gemaakt in Cranchi/Ghent Marine Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cranchi/Ghent Marine Center is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cranchi/Ghent Marine Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cranchi/Ghent Marine Center, openstaande posities, locatie van Cranchi/Ghent Marine Center op de kaart.

Cranchi/Ghent Marine Center is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cranchi/Ghent Marine Center, company assigned to the tax number BE06010864257. The company Cranchi/Ghent Marine Center is located at the address: Vogelstraat 26; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Yachts,pleasure boats and accessories - Sales. Products created in Cranchi/Ghent Marine Center were not found.
The main activity of Cranchi/Ghent Marine Center is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cranchi/Ghent Marine Center is not available. You also can look at reviews of Cranchi/Ghent Marine Center, open positions, location of Cranchi/Ghent Marine Center on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cranchi/Ghent Marine Center, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cranchi/Ghent Marine Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cranchi/Ghent Marine Center, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cranchi/Ghent Marine Center, employees, financial statistics.