CHANNEL SAILING VERHUUR

Contactgegevens CHANNEL SAILING VERHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANNEL SAILING VERHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANNEL SAILING VERHUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koestraat 1; 8490; Jabbeke, België

Telefoon (phone): 050 81 53 40 (+32-050 81 53 40) 050 81 53 40 (+32-050 81 53 40)

Fax (fax): +32 (53) 570-40-45 +32 (53) 570-40-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANNEL SAILING VERHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANNEL SAILING VERHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANNEL SAILING VERHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANNEL SAILING VERHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANNEL SAILING VERHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANNEL SAILING VERHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANNEL SAILING VERHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANNEL SAILING VERHUUR
Products information CHANNEL SAILING VERHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE01582000732
Ondernemingsnummer: 2653991699
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CHANNEL SAILING VERHUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Yachts and pleasure boats - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANNEL SAILING VERHUUR
(Get full report from official database of BE for CHANNEL SAILING VERHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANNEL SAILING VERHUUR
Addition kinds of activities for CHANNEL SAILING VERHUUR

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
01810303. Zaden, Groente: Groei van | Seeds, vegetable: growing of
07220105. Dorsenservice | Threshing service
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
20419902. Maisgranen en vlokken, voor gebruik van brouwerijen | Corn grits and flakes, for brewers' use
22310401. Alpacas, haarhaar: geweven | Alpacas, mohair: woven
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij CHANNEL SAILING VERHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANNEL SAILING VERHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANNEL SAILING VERHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANNEL SAILING VERHUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van CHANNEL SAILING VERHUUR in sociale netwerken
Look for responds of CHANNEL SAILING VERHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANNEL SAILING VERHUUR. Laat een reactie achter voor CHANNEL SAILING VERHUUR. CHANNEL SAILING VERHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANNEL SAILING VERHUUR. Leave a respond for CHANNEL SAILING VERHUUR. CHANNEL SAILING VERHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANNEL SAILING VERHUUR op de google maps. Adres en contacten CHANNEL SAILING VERHUUR
Location of CHANNEL SAILING VERHUUR on the google maps. Address and contacts of CHANNEL SAILING VERHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANNEL SAILING VERHUUR CHANNEL SAILING VERHUUR: JOOST VAN WALLEGHEM | COIFFURE MONIQUE | INDALO AVENTURE | BAU-TRADE | BUREAU ECLOOSION

Other related companies as CHANNEL SAILING VERHUUR: JOOST VAN WALLEGHEM | COIFFURE MONIQUE | INDALO AVENTURE | BAU-TRADE | BUREAU ECLOOSION

CHANNEL SAILING VERHUUR is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANNEL SAILING VERHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01582000732. Het bedrijf CHANNEL SAILING VERHUUR bevindt zich op het adres: Koestraat 1; 8490; Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Yachts and pleasure boats - Rental. Producten gemaakt in CHANNEL SAILING VERHUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHANNEL SAILING VERHUUR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANNEL SAILING VERHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANNEL SAILING VERHUUR, openstaande posities, locatie van CHANNEL SAILING VERHUUR op de kaart.

CHANNEL SAILING VERHUUR is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANNEL SAILING VERHUUR, company assigned to the tax number BE01582000732. The company CHANNEL SAILING VERHUUR is located at the address: Koestraat 1; 8490; Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Yachts and pleasure boats - Rental. Products created in CHANNEL SAILING VERHUUR were not found.
The main activity of CHANNEL SAILING VERHUUR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANNEL SAILING VERHUUR is not available. You also can look at reviews of CHANNEL SAILING VERHUUR, open positions, location of CHANNEL SAILING VERHUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANNEL SAILING VERHUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANNEL SAILING VERHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANNEL SAILING VERHUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANNEL SAILING VERHUUR, employees, financial statistics.