LUCIEN DE TEMMERMAN

Contactgegevens LUCIEN DE TEMMERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN DE TEMMERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN DE TEMMERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEURNESTRAAT 241; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55312099 (+32-55312099) 55312099 (+32-55312099)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN DE TEMMERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN DE TEMMERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN DE TEMMERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN DE TEMMERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN DE TEMMERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN DE TEMMERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN DE TEMMERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN DE TEMMERMAN
Products information LUCIEN DE TEMMERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN DE TEMMERMAN
(Get full report from official database of BE for LUCIEN DE TEMMERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN DE TEMMERMAN
Addition kinds of activities for LUCIEN DE TEMMERMAN

22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
31110701. Mechanisch leer | Mechanical leather
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
51690503. Sealants | Sealants
58120402. Cafetaria | Cafeteria

Werken bij LUCIEN DE TEMMERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN DE TEMMERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN DE TEMMERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN DE TEMMERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN DE TEMMERMAN in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN DE TEMMERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN DE TEMMERMAN. Laat een reactie achter voor LUCIEN DE TEMMERMAN. LUCIEN DE TEMMERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN DE TEMMERMAN. Leave a respond for LUCIEN DE TEMMERMAN. LUCIEN DE TEMMERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN DE TEMMERMAN op de google maps. Adres en contacten LUCIEN DE TEMMERMAN
Location of LUCIEN DE TEMMERMAN on the google maps. Address and contacts of LUCIEN DE TEMMERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN DE TEMMERMAN LUCIEN DE TEMMERMAN: ZONTEKST | PC Consult SPRL | CONTAINERPARK KAMPENHOUT | ALFONS CORNELIS | PH. SALA

Other related companies as LUCIEN DE TEMMERMAN: ZONTEKST | PC Consult SPRL | CONTAINERPARK KAMPENHOUT | ALFONS CORNELIS | PH. SALA

LUCIEN DE TEMMERMAN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN DE TEMMERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf LUCIEN DE TEMMERMAN bevindt zich op het adres: HEURNESTRAAT 241; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van LUCIEN DE TEMMERMAN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN DE TEMMERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN DE TEMMERMAN, openstaande posities, locatie van LUCIEN DE TEMMERMAN op de kaart.

LUCIEN DE TEMMERMAN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN DE TEMMERMAN, company assigned to the tax number BE08741790771. The company LUCIEN DE TEMMERMAN is located at the address: HEURNESTRAAT 241; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of LUCIEN DE TEMMERMAN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN DE TEMMERMAN is not available. You also can look at reviews of LUCIEN DE TEMMERMAN, open positions, location of LUCIEN DE TEMMERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN DE TEMMERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN DE TEMMERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN DE TEMMERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN DE TEMMERMAN, employees, financial statistics.