DE ROECK

Contactgegevens DE ROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAVERLANDWEGEL 41; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37757022 (+32-37757022) 37757022 (+32-37757022)

Fax (fax): +32 (53) 251-53-20 +32 (53) 251-53-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ROECK
Products information DE ROECK

BTW identificatienummer (tax): BE03154968261
Ondernemingsnummer: 3250274658
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DE ROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Génie hydraulique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ROECK
(Get full report from official database of BE for DE ROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ROECK
Addition kinds of activities for DE ROECK

4841. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
781905. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture
27590104. Aandelen certificaten: afdrukken, NSK | Stock certificates: printing, nsk
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
51691104. Metaalzouten | Metal salts
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used

Werken bij DE ROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van DE ROECK in sociale netwerken
Look for responds of DE ROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ROECK. Laat een reactie achter voor DE ROECK. DE ROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ROECK. Leave a respond for DE ROECK. DE ROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ROECK op de google maps. Adres en contacten DE ROECK
Location of DE ROECK on the google maps. Address and contacts of DE ROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ROECK DE ROECK: Bouve Keuken- & Wooninrichting | Aveve-Boghaert R | Mandje ('t) BVBA | Vitale Nucia | Europrint SPRL

Other related companies as DE ROECK: Bouve Keuken- & Wooninrichting | Aveve-Boghaert R | Mandje ('t) BVBA | Vitale Nucia | Europrint SPRL

DE ROECK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154968261. Het bedrijf DE ROECK bevindt zich op het adres: GAVERLANDWEGEL 41; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Génie hydraulique. Producten gemaakt in DE ROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ROECK is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ROECK, openstaande posities, locatie van DE ROECK op de kaart.

DE ROECK is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ROECK, company assigned to the tax number BE03154968261. The company DE ROECK is located at the address: GAVERLANDWEGEL 41; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Génie hydraulique. Products created in DE ROECK were not found.
The main activity of DE ROECK is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ROECK is not available. You also can look at reviews of DE ROECK, open positions, location of DE ROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ROECK, employees, financial statistics.