WAFELBAKKERIJE FLIP

Contactgegevens WAFELBAKKERIJE FLIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAFELBAKKERIJE FLIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAFELBAKKERIJE FLIP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 248; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16254595 (+32-16254595) 16254595 (+32-16254595)

Fax (fax): +32 (10) 859-29-73 +32 (10) 859-29-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAFELBAKKERIJE FLIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAFELBAKKERIJE FLIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAFELBAKKERIJE FLIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAFELBAKKERIJE FLIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAFELBAKKERIJE FLIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAFELBAKKERIJE FLIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAFELBAKKERIJE FLIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAFELBAKKERIJE FLIP
Products information WAFELBAKKERIJE FLIP

BTW identificatienummer (tax): BE06149291992
Ondernemingsnummer: 3192596435
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés.

Product categorie (product category): G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAFELBAKKERIJE FLIP
(Get full report from official database of BE for WAFELBAKKERIJE FLIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAFELBAKKERIJE FLIP
Addition kinds of activities for WAFELBAKKERIJE FLIP

179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
07230400. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies
51499904. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets

Werken bij WAFELBAKKERIJE FLIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAFELBAKKERIJE FLIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAFELBAKKERIJE FLIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAFELBAKKERIJE FLIP. Looking for open vacancies in other companies

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van WAFELBAKKERIJE FLIP in sociale netwerken
Look for responds of WAFELBAKKERIJE FLIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAFELBAKKERIJE FLIP. Laat een reactie achter voor WAFELBAKKERIJE FLIP. WAFELBAKKERIJE FLIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAFELBAKKERIJE FLIP. Leave a respond for WAFELBAKKERIJE FLIP. WAFELBAKKERIJE FLIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAFELBAKKERIJE FLIP op de google maps. Adres en contacten WAFELBAKKERIJE FLIP
Location of WAFELBAKKERIJE FLIP on the google maps. Address and contacts of WAFELBAKKERIJE FLIP

Andere gerelateerde bedrijven als come WAFELBAKKERIJE FLIP WAFELBAKKERIJE FLIP: Potoms L BVBA | GROUPE REGNIER SA | MJ SALON | Delmotte Eric | EFES

Other related companies as WAFELBAKKERIJE FLIP: Potoms L BVBA | GROUPE REGNIER SA | MJ SALON | Delmotte Eric | EFES

WAFELBAKKERIJE FLIP is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAFELBAKKERIJE FLIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06149291992. Het bedrijf WAFELBAKKERIJE FLIP bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 248; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. Lijst met producten zijn Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés..
De hoofdactiviteit van WAFELBAKKERIJE FLIP is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAFELBAKKERIJE FLIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAFELBAKKERIJE FLIP, openstaande posities, locatie van WAFELBAKKERIJE FLIP op de kaart.

WAFELBAKKERIJE FLIP is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAFELBAKKERIJE FLIP, company assigned to the tax number BE06149291992. The company WAFELBAKKERIJE FLIP is located at the address: DIESTSESTEENWEG 248; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is G?teaux,p?tisserie and biscuits Fab. List of products are Produits: Biscottes,Biscuits Sucrés..
The main activity of WAFELBAKKERIJE FLIP is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WAFELBAKKERIJE FLIP is not available. You also can look at reviews of WAFELBAKKERIJE FLIP, open positions, location of WAFELBAKKERIJE FLIP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAFELBAKKERIJE FLIP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAFELBAKKERIJE FLIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAFELBAKKERIJE FLIP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAFELBAKKERIJE FLIP, employees, financial statistics.