Quatre Saisons (Les)

Contactgegevens Quatre Saisons (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quatre Saisons (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Quatre Saisons (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Huy 88; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België

Telefoon (phone): 010 68 97 63 (+32-010 68 97 63) 010 68 97 63 (+32-010 68 97 63)

Fax (fax): 010 68 97 63 (+32-010 68 97 63) 010 68 97 63 (+32-010 68 97 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quatre Saisons (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quatre Saisons (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quatre Saisons (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quatre Saisons (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quatre Saisons (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quatre Saisons (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quatre Saisons (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quatre Saisons (Les)
Products information Quatre Saisons (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE03363983154
Ondernemingsnummer: 7696716308
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Jeans & casual wear

Product categorie (product category): Guns and ammunition - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quatre Saisons (Les)
(Get full report from official database of BE for Quatre Saisons (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Quatre Saisons (Les)
Addition kinds of activities for Quatre Saisons (Les)

733100. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
36210116. Oplaad batterijladers, motor en motor generator type | Storage battery chargers, motor and engine generator type
52610204. Zode | Sod
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij Quatre Saisons (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quatre Saisons (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quatre Saisons (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quatre Saisons (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Quatre Saisons (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Quatre Saisons (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quatre Saisons (Les). Laat een reactie achter voor Quatre Saisons (Les). Quatre Saisons (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quatre Saisons (Les). Leave a respond for Quatre Saisons (Les). Quatre Saisons (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quatre Saisons (Les) op de google maps. Adres en contacten Quatre Saisons (Les)
Location of Quatre Saisons (Les) on the google maps. Address and contacts of Quatre Saisons (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Quatre Saisons (Les) Quatre Saisons (Les): GARAGE PISCINA SPRL | FR. LOUIS | VAN JEAN EDMOND | FA. PELSMAEKERS FRANCIS | Luengo Herrero

Other related companies as Quatre Saisons (Les): GARAGE PISCINA SPRL | FR. LOUIS | VAN JEAN EDMOND | FA. PELSMAEKERS FRANCIS | Luengo Herrero

Quatre Saisons (Les) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quatre Saisons (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03363983154. Het bedrijf Quatre Saisons (Les) bevindt zich op het adres: Chaussée de Huy 88; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 455,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Guns and ammunition - Retail. Lijst met producten zijn Jeans & casual wear.
De hoofdactiviteit van Quatre Saisons (Les) is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quatre Saisons (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quatre Saisons (Les), openstaande posities, locatie van Quatre Saisons (Les) op de kaart.

Quatre Saisons (Les) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quatre Saisons (Les), company assigned to the tax number BE03363983154. The company Quatre Saisons (Les) is located at the address: Chaussée de Huy 88; 1325; Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 455,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Guns and ammunition - Retail. List of products are Jeans & casual wear.
The main activity of Quatre Saisons (Les) is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Quatre Saisons (Les) is not available. You also can look at reviews of Quatre Saisons (Les), open positions, location of Quatre Saisons (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quatre Saisons (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quatre Saisons (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quatre Saisons (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quatre Saisons (Les), employees, financial statistics.