TELEBUSINESS BELGACOM

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TELEBUSINESS BELGACOM
Private companiesFood Stores • TELEBUSINESS BELGACOM

Contactgegevens TELEBUSINESS BELGACOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELEBUSINESS BELGACOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELEBUSINESS BELGACOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 58; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 45 08 34 (+32-015 45 08 34) 015 45 08 34 (+32-015 45 08 34)

Fax (fax): +32 (59) 820-95-73 +32 (59) 820-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELEBUSINESS BELGACOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELEBUSINESS BELGACOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELEBUSINESS BELGACOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELEBUSINESS BELGACOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELEBUSINESS BELGACOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELEBUSINESS BELGACOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELEBUSINESS BELGACOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELEBUSINESS BELGACOM
Products information TELEBUSINESS BELGACOM

BTW identificatienummer (tax): BE07597564697
Ondernemingsnummer: 4554077148
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in TELEBUSINESS BELGACOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GSM - Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELEBUSINESS BELGACOM
(Get full report from official database of BE for TELEBUSINESS BELGACOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELEBUSINESS BELGACOM
Addition kinds of activities for TELEBUSINESS BELGACOM

202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
34290100. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ

Werken bij TELEBUSINESS BELGACOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELEBUSINESS BELGACOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELEBUSINESS BELGACOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELEBUSINESS BELGACOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van TELEBUSINESS BELGACOM in sociale netwerken
Look for responds of TELEBUSINESS BELGACOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELEBUSINESS BELGACOM. Laat een reactie achter voor TELEBUSINESS BELGACOM. TELEBUSINESS BELGACOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELEBUSINESS BELGACOM. Leave a respond for TELEBUSINESS BELGACOM. TELEBUSINESS BELGACOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELEBUSINESS BELGACOM op de google maps. Adres en contacten TELEBUSINESS BELGACOM
Location of TELEBUSINESS BELGACOM on the google maps. Address and contacts of TELEBUSINESS BELGACOM

Andere gerelateerde bedrijven als come TELEBUSINESS BELGACOM TELEBUSINESS BELGACOM: Bouvry K | Wauters F | MUTUALIT? NEUTRE | RICHARD DARVILLE | De Clippel E

Other related companies as TELEBUSINESS BELGACOM: Bouvry K | Wauters F | MUTUALIT? NEUTRE | RICHARD DARVILLE | De Clippel E

TELEBUSINESS BELGACOM is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELEBUSINESS BELGACOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597564697. Het bedrijf TELEBUSINESS BELGACOM bevindt zich op het adres: Stationsstraat 58; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GSM - Services. Producten gemaakt in TELEBUSINESS BELGACOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELEBUSINESS BELGACOM is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELEBUSINESS BELGACOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELEBUSINESS BELGACOM, openstaande posities, locatie van TELEBUSINESS BELGACOM op de kaart.

TELEBUSINESS BELGACOM is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELEBUSINESS BELGACOM, company assigned to the tax number BE07597564697. The company TELEBUSINESS BELGACOM is located at the address: Stationsstraat 58; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GSM - Services. Products created in TELEBUSINESS BELGACOM were not found.
The main activity of TELEBUSINESS BELGACOM is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TELEBUSINESS BELGACOM is not available. You also can look at reviews of TELEBUSINESS BELGACOM, open positions, location of TELEBUSINESS BELGACOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELEBUSINESS BELGACOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELEBUSINESS BELGACOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELEBUSINESS BELGACOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELEBUSINESS BELGACOM, employees, financial statistics.