DBJ Belgium S.A.

Contactgegevens DBJ Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DBJ Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DBJ Belgium S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kinkebahn 92 4731 Eynatten, België

Telefoon (phone): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

Fax (fax): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DBJ Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DBJ Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DBJ Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DBJ Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DBJ Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DBJ Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DBJ Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DBJ Belgium S.A.
Products information DBJ Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08694549560
Ondernemingsnummer: 4958923339
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Shipping and transport agencies; Transportation logistics services

Product categorie (product category): Groupage Transport Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DBJ Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for DBJ Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DBJ Belgium S.A.
Addition kinds of activities for DBJ Belgium S.A.

152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
36399901. Vloerwaxers en polijstmachines, elektrisch: huishoudelijk | Floor waxers and polishers, electric: household
50510207. Ferrometalen | Ferrous metals
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij DBJ Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DBJ Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DBJ Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DBJ Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

Zoek naar antwoorden van DBJ Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of DBJ Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DBJ Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor DBJ Belgium S.A.. DBJ Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DBJ Belgium S.A.. Leave a respond for DBJ Belgium S.A.. DBJ Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DBJ Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten DBJ Belgium S.A.
Location of DBJ Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of DBJ Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come DBJ Belgium S.A. DBJ Belgium S.A.: FLDODO NV | FLDISTRIWEST NV | Kidoe | Carrelle | MICHEL SACR?

Other related companies as DBJ Belgium S.A.: FLDODO NV | FLDISTRIWEST NV | Kidoe | Carrelle | MICHEL SACR?

DBJ Belgium S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DBJ Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08694549560. Het bedrijf DBJ Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Kinkebahn 92 4731 Eynatten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groupage Transport Services. Lijst met producten zijn Shipping and transport agencies; Transportation logistics services.
De hoofdactiviteit van DBJ Belgium S.A. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DBJ Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DBJ Belgium S.A., openstaande posities, locatie van DBJ Belgium S.A. op de kaart.

DBJ Belgium S.A. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DBJ Belgium S.A., company assigned to the tax number BE08694549560. The company DBJ Belgium S.A. is located at the address: Kinkebahn 92 4731 Eynatten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groupage Transport Services. List of products are Shipping and transport agencies; Transportation logistics services.
The main activity of DBJ Belgium S.A. is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DBJ Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of DBJ Belgium S.A., open positions, location of DBJ Belgium S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DBJ Belgium S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DBJ Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DBJ Belgium S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DBJ Belgium S.A., employees, financial statistics.