STEPHANE PHILIPPE

Contactgegevens STEPHANE PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHANE PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHANE PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BARA 113; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25241118 (+32-25241118) 25241118 (+32-25241118)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHANE PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHANE PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHANE PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHANE PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHANE PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHANE PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHANE PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHANE PHILIPPE
Products information STEPHANE PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Sacs à Main.

Product categorie (product category): Grossistes divers. Maroquinerie Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHANE PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for STEPHANE PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHANE PHILIPPE
Addition kinds of activities for STEPHANE PHILIPPE

22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
34460103. Brand ontsnapt, metaal | Fire escapes, metal
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair

Werken bij STEPHANE PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHANE PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHANE PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHANE PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van STEPHANE PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of STEPHANE PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHANE PHILIPPE. Laat een reactie achter voor STEPHANE PHILIPPE. STEPHANE PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHANE PHILIPPE. Leave a respond for STEPHANE PHILIPPE. STEPHANE PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHANE PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten STEPHANE PHILIPPE
Location of STEPHANE PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of STEPHANE PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHANE PHILIPPE STEPHANE PHILIPPE: Moeders tegen Incest | CAR-WASH CLEANING CENTER | Vigneron B | HEDDA BENS | Noels R

Other related companies as STEPHANE PHILIPPE: Moeders tegen Incest | CAR-WASH CLEANING CENTER | Vigneron B | HEDDA BENS | Noels R

STEPHANE PHILIPPE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHANE PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf STEPHANE PHILIPPE bevindt zich op het adres: RUE BARA 113; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Grossistes divers. Maroquinerie Fab. Lijst met producten zijn Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Sacs à Main..
De hoofdactiviteit van STEPHANE PHILIPPE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHANE PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHANE PHILIPPE, openstaande posities, locatie van STEPHANE PHILIPPE op de kaart.

STEPHANE PHILIPPE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHANE PHILIPPE, company assigned to the tax number BE02290344238. The company STEPHANE PHILIPPE is located at the address: RUE BARA 113; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Grossistes divers. Maroquinerie Fab. List of products are Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Sacs à Main..
The main activity of STEPHANE PHILIPPE is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHANE PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of STEPHANE PHILIPPE, open positions, location of STEPHANE PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHANE PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHANE PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHANE PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHANE PHILIPPE, employees, financial statistics.