TUINBOUWBEDRIJF DILLEN

Contactgegevens TUINBOUWBEDRIJF DILLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINBOUWBEDRIJF DILLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINBOUWBEDRIJF DILLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GANGELBERG 3; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34824322 (+32-34824322) 34824322 (+32-34824322)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINBOUWBEDRIJF DILLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINBOUWBEDRIJF DILLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINBOUWBEDRIJF DILLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINBOUWBEDRIJF DILLEN
Products information TUINBOUWBEDRIJF DILLEN

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TUINBOUWBEDRIJF DILLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINBOUWBEDRIJF DILLEN
(Get full report from official database of BE for TUINBOUWBEDRIJF DILLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINBOUWBEDRIJF DILLEN
Addition kinds of activities for TUINBOUWBEDRIJF DILLEN

4522. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
51980101. calcimines | Calcimines
82110106. Katholieke beroeps- / technische school | Catholic vocational/technical school

Werken bij TUINBOUWBEDRIJF DILLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINBOUWBEDRIJF DILLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van TUINBOUWBEDRIJF DILLEN in sociale netwerken
Look for responds of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. Laat een reactie achter voor TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. TUINBOUWBEDRIJF DILLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. Leave a respond for TUINBOUWBEDRIJF DILLEN. TUINBOUWBEDRIJF DILLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINBOUWBEDRIJF DILLEN op de google maps. Adres en contacten TUINBOUWBEDRIJF DILLEN
Location of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN on the google maps. Address and contacts of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINBOUWBEDRIJF DILLEN TUINBOUWBEDRIJF DILLEN: ROGER BOONEN | Bonimex NV | JOZEF BOEYENAS | EURO-TRUCKS RENTING NV | LAMBRECHTS

Other related companies as TUINBOUWBEDRIJF DILLEN: ROGER BOONEN | Bonimex NV | JOZEF BOEYENAS | EURO-TRUCKS RENTING NV | LAMBRECHTS

TUINBOUWBEDRIJF DILLEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf TUINBOUWBEDRIJF DILLEN bevindt zich op het adres: GANGELBERG 3; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in TUINBOUWBEDRIJF DILLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINBOUWBEDRIJF DILLEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINBOUWBEDRIJF DILLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, openstaande posities, locatie van TUINBOUWBEDRIJF DILLEN op de kaart.

TUINBOUWBEDRIJF DILLEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, company assigned to the tax number BE04291229248. The company TUINBOUWBEDRIJF DILLEN is located at the address: GANGELBERG 3; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groententeelt. Products created in TUINBOUWBEDRIJF DILLEN were not found.
The main activity of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN is not available. You also can look at reviews of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, open positions, location of TUINBOUWBEDRIJF DILLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINBOUWBEDRIJF DILLEN, employees, financial statistics.