TRANSPORT VAN DEN EYNDE

Contactgegevens TRANSPORT VAN DEN EYNDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT VAN DEN EYNDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT VAN DEN EYNDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRETERSTRAAT 52; 3118; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16531217 (+32-16531217) 16531217 (+32-16531217)

Fax (fax): +32 (50) 364-74-85 +32 (50) 364-74-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT VAN DEN EYNDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT VAN DEN EYNDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT VAN DEN EYNDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT VAN DEN EYNDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT VAN DEN EYNDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT VAN DEN EYNDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT VAN DEN EYNDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT VAN DEN EYNDE
Products information TRANSPORT VAN DEN EYNDE

BTW identificatienummer (tax): BE07734069824
Ondernemingsnummer: 4489532470
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TRANSPORT VAN DEN EYNDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT VAN DEN EYNDE
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT VAN DEN EYNDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT VAN DEN EYNDE
Addition kinds of activities for TRANSPORT VAN DEN EYNDE

3519. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
34989901. Spoelen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Coils, pipe: fabricated from purchased pipe
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate

Werken bij TRANSPORT VAN DEN EYNDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT VAN DEN EYNDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT VAN DEN EYNDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT VAN DEN EYNDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT VAN DEN EYNDE in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT VAN DEN EYNDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT VAN DEN EYNDE. Laat een reactie achter voor TRANSPORT VAN DEN EYNDE. TRANSPORT VAN DEN EYNDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT VAN DEN EYNDE. Leave a respond for TRANSPORT VAN DEN EYNDE. TRANSPORT VAN DEN EYNDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT VAN DEN EYNDE op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT VAN DEN EYNDE
Location of TRANSPORT VAN DEN EYNDE on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT VAN DEN EYNDE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT VAN DEN EYNDE TRANSPORT VAN DEN EYNDE: FLETABLISSEMENTS SCALCO SA | GERT BUYSE | De Rocker & Co VOF | CARROSSERIE BOONE | DE FRUITKORF

Other related companies as TRANSPORT VAN DEN EYNDE: FLETABLISSEMENTS SCALCO SA | GERT BUYSE | De Rocker & Co VOF | CARROSSERIE BOONE | DE FRUITKORF

TRANSPORT VAN DEN EYNDE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT VAN DEN EYNDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07734069824. Het bedrijf TRANSPORT VAN DEN EYNDE bevindt zich op het adres: PRETERSTRAAT 52; 3118; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in TRANSPORT VAN DEN EYNDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT VAN DEN EYNDE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT VAN DEN EYNDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT VAN DEN EYNDE, openstaande posities, locatie van TRANSPORT VAN DEN EYNDE op de kaart.

TRANSPORT VAN DEN EYNDE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT VAN DEN EYNDE, company assigned to the tax number BE07734069824. The company TRANSPORT VAN DEN EYNDE is located at the address: PRETERSTRAAT 52; 3118; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Groententeelt. Products created in TRANSPORT VAN DEN EYNDE were not found.
The main activity of TRANSPORT VAN DEN EYNDE is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT VAN DEN EYNDE is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT VAN DEN EYNDE, open positions, location of TRANSPORT VAN DEN EYNDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT VAN DEN EYNDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT VAN DEN EYNDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT VAN DEN EYNDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT VAN DEN EYNDE, employees, financial statistics.