RUDOLF MICHIELS

Contactgegevens RUDOLF MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDOLF MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDOLF MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERPLAS 48; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38895439 (+32-38895439) 38895439 (+32-38895439)

Fax (fax): +32 (83) 329-37-96 +32 (83) 329-37-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDOLF MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDOLF MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDOLF MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDOLF MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDOLF MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDOLF MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDOLF MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDOLF MICHIELS
Products information RUDOLF MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE04922668457
Ondernemingsnummer: 2631744384
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in RUDOLF MICHIELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDOLF MICHIELS
(Get full report from official database of BE for RUDOLF MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDOLF MICHIELS
Addition kinds of activities for RUDOLF MICHIELS

327501. Gipsplaat | Gypsum board
365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
76991602. Naaimachine reparatie winkel | Sewing machine repair shop
83310100. Job training services | Job training services
92210201. Provincie politie | County police

Werken bij RUDOLF MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDOLF MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDOLF MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDOLF MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van RUDOLF MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of RUDOLF MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDOLF MICHIELS. Laat een reactie achter voor RUDOLF MICHIELS. RUDOLF MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDOLF MICHIELS. Leave a respond for RUDOLF MICHIELS. RUDOLF MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDOLF MICHIELS op de google maps. Adres en contacten RUDOLF MICHIELS
Location of RUDOLF MICHIELS on the google maps. Address and contacts of RUDOLF MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDOLF MICHIELS RUDOLF MICHIELS: BLOKKER | BUREAU VANDEWALLE H. & J. | MAKELAARSBUREAU BOONEN | FR?D?RIC CHATELAIN | BAKKERIJ HEYTENS

Other related companies as RUDOLF MICHIELS: BLOKKER | BUREAU VANDEWALLE H. & J. | MAKELAARSBUREAU BOONEN | FR?D?RIC CHATELAIN | BAKKERIJ HEYTENS

RUDOLF MICHIELS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDOLF MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04922668457. Het bedrijf RUDOLF MICHIELS bevindt zich op het adres: MOERPLAS 48; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in RUDOLF MICHIELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDOLF MICHIELS is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDOLF MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDOLF MICHIELS, openstaande posities, locatie van RUDOLF MICHIELS op de kaart.

RUDOLF MICHIELS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDOLF MICHIELS, company assigned to the tax number BE04922668457. The company RUDOLF MICHIELS is located at the address: MOERPLAS 48; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groententeelt. Products created in RUDOLF MICHIELS were not found.
The main activity of RUDOLF MICHIELS is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDOLF MICHIELS is not available. You also can look at reviews of RUDOLF MICHIELS, open positions, location of RUDOLF MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDOLF MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDOLF MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDOLF MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDOLF MICHIELS, employees, financial statistics.