PHILEMON DAELEMANS

Contactgegevens PHILEMON DAELEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILEMON DAELEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILEMON DAELEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PERELEI 2; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15756795 (+32-15756795) 15756795 (+32-15756795)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILEMON DAELEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILEMON DAELEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILEMON DAELEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILEMON DAELEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILEMON DAELEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILEMON DAELEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILEMON DAELEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILEMON DAELEMANS
Products information PHILEMON DAELEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PHILEMON DAELEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILEMON DAELEMANS
(Get full report from official database of BE for PHILEMON DAELEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILEMON DAELEMANS
Addition kinds of activities for PHILEMON DAELEMANS

3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw
63619901. Garantie van titels | Guarantee of titles

Werken bij PHILEMON DAELEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILEMON DAELEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILEMON DAELEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILEMON DAELEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

Zoek naar antwoorden van PHILEMON DAELEMANS in sociale netwerken
Look for responds of PHILEMON DAELEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILEMON DAELEMANS. Laat een reactie achter voor PHILEMON DAELEMANS. PHILEMON DAELEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILEMON DAELEMANS. Leave a respond for PHILEMON DAELEMANS. PHILEMON DAELEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILEMON DAELEMANS op de google maps. Adres en contacten PHILEMON DAELEMANS
Location of PHILEMON DAELEMANS on the google maps. Address and contacts of PHILEMON DAELEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILEMON DAELEMANS PHILEMON DAELEMANS: ANNE GEYSEN | CAMILLE GHISLAIN | LUC TIEBERGHIEN | INSTITUT ST.VINCENT | Brainless

Other related companies as PHILEMON DAELEMANS: ANNE GEYSEN | CAMILLE GHISLAIN | LUC TIEBERGHIEN | INSTITUT ST.VINCENT | Brainless

PHILEMON DAELEMANS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILEMON DAELEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf PHILEMON DAELEMANS bevindt zich op het adres: PERELEI 2; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in PHILEMON DAELEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILEMON DAELEMANS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILEMON DAELEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILEMON DAELEMANS, openstaande posities, locatie van PHILEMON DAELEMANS op de kaart.

PHILEMON DAELEMANS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILEMON DAELEMANS, company assigned to the tax number BE09031280517. The company PHILEMON DAELEMANS is located at the address: PERELEI 2; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groententeelt. Products created in PHILEMON DAELEMANS were not found.
The main activity of PHILEMON DAELEMANS is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILEMON DAELEMANS is not available. You also can look at reviews of PHILEMON DAELEMANS, open positions, location of PHILEMON DAELEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILEMON DAELEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILEMON DAELEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILEMON DAELEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILEMON DAELEMANS, employees, financial statistics.