FLAVAYA BELGIUM SPRL

Contactgegevens FLAVAYA BELGIUM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAVAYA BELGIUM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAVAYA BELGIUM SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Henri-Joseph Genesse 1 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-77-77-11 32-27-77-77-11

Fax (fax): 32-25-25-55-13 32-25-25-55-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAVAYA BELGIUM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAVAYA BELGIUM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAVAYA BELGIUM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAVAYA BELGIUM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAVAYA BELGIUM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAVAYA BELGIUM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAVAYA BELGIUM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAVAYA BELGIUM SPRL
Products information FLAVAYA BELGIUM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09522644042
Ondernemingsnummer: 1760528564
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLAVAYA BELGIUM SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erection and dismantling of industrial plants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAVAYA BELGIUM SPRL
(Get full report from official database of BE for FLAVAYA BELGIUM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAVAYA BELGIUM SPRL
Addition kinds of activities for FLAVAYA BELGIUM SPRL

762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
23699904. Broekpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Pantsuits: girls', children's, and infants'
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
32740101. Kalkgips | Lime plaster
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij FLAVAYA BELGIUM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAVAYA BELGIUM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAVAYA BELGIUM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAVAYA BELGIUM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van FLAVAYA BELGIUM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLAVAYA BELGIUM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAVAYA BELGIUM SPRL. Laat een reactie achter voor FLAVAYA BELGIUM SPRL. FLAVAYA BELGIUM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAVAYA BELGIUM SPRL. Leave a respond for FLAVAYA BELGIUM SPRL. FLAVAYA BELGIUM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAVAYA BELGIUM SPRL op de google maps. Adres en contacten FLAVAYA BELGIUM SPRL
Location of FLAVAYA BELGIUM SPRL on the google maps. Address and contacts of FLAVAYA BELGIUM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAVAYA BELGIUM SPRL FLAVAYA BELGIUM SPRL: BBL | GOOSENS C. | Krockaert R | PAUL RAEYMAEKERS | P. BOLLUE

Other related companies as FLAVAYA BELGIUM SPRL: BBL | GOOSENS C. | Krockaert R | PAUL RAEYMAEKERS | P. BOLLUE

FLAVAYA BELGIUM SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAVAYA BELGIUM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09522644042. Het bedrijf FLAVAYA BELGIUM SPRL bevindt zich op het adres: Rue Henri-Joseph Genesse 1 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Erection and dismantling of industrial plants. Producten gemaakt in FLAVAYA BELGIUM SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAVAYA BELGIUM SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAVAYA BELGIUM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAVAYA BELGIUM SPRL, openstaande posities, locatie van FLAVAYA BELGIUM SPRL op de kaart.

FLAVAYA BELGIUM SPRL is a company, that was registered 1986 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLAVAYA BELGIUM SPRL, company assigned to the tax number BE09522644042. The company FLAVAYA BELGIUM SPRL is located at the address: Rue Henri-Joseph Genesse 1 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Erection and dismantling of industrial plants. Products created in FLAVAYA BELGIUM SPRL were not found.
The main activity of FLAVAYA BELGIUM SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAVAYA BELGIUM SPRL is not available. You also can look at reviews of FLAVAYA BELGIUM SPRL, open positions, location of FLAVAYA BELGIUM SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAVAYA BELGIUM SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAVAYA BELGIUM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAVAYA BELGIUM SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAVAYA BELGIUM SPRL, employees, financial statistics.