VAN BREDA & CO

Contactgegevens VAN BREDA & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BREDA & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BREDA & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN & MORETUSLEI 295; 2140; BORGERHOUT, België

Telefoon (phone): 32175111 32175111

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BREDA & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BREDA & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BREDA & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BREDA & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BREDA & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BREDA & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BREDA & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BREDA & CO
Products information VAN BREDA & CO

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VAN BREDA & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BREDA & CO
(Get full report from official database of BE for VAN BREDA & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BREDA & CO
Addition kinds of activities for VAN BREDA & CO

3429. Hardware, nec | Hardware, nec
212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
38290703. Thermometers, inclusief digitaal: klinisch | Thermometers, including digital: clinical
39999949. Zaden, gecoat of behandeld, uit gekochte zaden | Seeds, coated or treated, from purchased seeds
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent

Werken bij VAN BREDA & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BREDA & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BREDA & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BREDA & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van VAN BREDA & CO in sociale netwerken
Look for responds of VAN BREDA & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BREDA & CO. Laat een reactie achter voor VAN BREDA & CO. VAN BREDA & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BREDA & CO. Leave a respond for VAN BREDA & CO. VAN BREDA & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BREDA & CO op de google maps. Adres en contacten VAN BREDA & CO
Location of VAN BREDA & CO on the google maps. Address and contacts of VAN BREDA & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BREDA & CO VAN BREDA & CO: HEIDI HUYSMANS | MASTERVOLT BELGIUM | VERMEULEN E | PR International B.V.B.A. | HUIS ADELHOF

Other related companies as VAN BREDA & CO: HEIDI HUYSMANS | MASTERVOLT BELGIUM | VERMEULEN E | PR International B.V.B.A. | HUIS ADELHOF

VAN BREDA & CO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BREDA & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf VAN BREDA & CO bevindt zich op het adres: PLANTIN & MORETUSLEI 295; 2140; BORGERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in VAN BREDA & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BREDA & CO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BREDA & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BREDA & CO, openstaande posities, locatie van VAN BREDA & CO op de kaart.

VAN BREDA & CO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN BREDA & CO, company assigned to the tax number BE07185852050. The company VAN BREDA & CO is located at the address: PLANTIN & MORETUSLEI 295; 2140; BORGERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in VAN BREDA & CO were not found.
The main activity of VAN BREDA & CO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BREDA & CO is not available. You also can look at reviews of VAN BREDA & CO, open positions, location of VAN BREDA & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BREDA & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BREDA & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BREDA & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BREDA & CO, employees, financial statistics.