DIRK DEBUSSCHERE

Contactgegevens DIRK DEBUSSCHERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK DEBUSSCHERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK DEBUSSCHERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMGATSTRAAT 3BA; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51485417 (+32-51485417) 51485417 (+32-51485417)

Fax (fax): +32 (65) 232-86-82 +32 (65) 232-86-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK DEBUSSCHERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK DEBUSSCHERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK DEBUSSCHERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK DEBUSSCHERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK DEBUSSCHERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK DEBUSSCHERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK DEBUSSCHERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK DEBUSSCHERE
Products information DIRK DEBUSSCHERE

BTW identificatienummer (tax): BE04005310058
Ondernemingsnummer: 8697296142
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DIRK DEBUSSCHERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK DEBUSSCHERE
(Get full report from official database of BE for DIRK DEBUSSCHERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK DEBUSSCHERE
Addition kinds of activities for DIRK DEBUSSCHERE

262106. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver
50850110. Emmers, metaal | Pails, metal

Werken bij DIRK DEBUSSCHERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK DEBUSSCHERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK DEBUSSCHERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK DEBUSSCHERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van DIRK DEBUSSCHERE in sociale netwerken
Look for responds of DIRK DEBUSSCHERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK DEBUSSCHERE. Laat een reactie achter voor DIRK DEBUSSCHERE. DIRK DEBUSSCHERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK DEBUSSCHERE. Leave a respond for DIRK DEBUSSCHERE. DIRK DEBUSSCHERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK DEBUSSCHERE op de google maps. Adres en contacten DIRK DEBUSSCHERE
Location of DIRK DEBUSSCHERE on the google maps. Address and contacts of DIRK DEBUSSCHERE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK DEBUSSCHERE DIRK DEBUSSCHERE: PETER OTTO | LE PELERIN | ARTS M?NAGERS SERVICES | MAISON AUX QUATRE SAISONS | TOUSSAINT MICHEL-THIERRY

Other related companies as DIRK DEBUSSCHERE: PETER OTTO | LE PELERIN | ARTS M?NAGERS SERVICES | MAISON AUX QUATRE SAISONS | TOUSSAINT MICHEL-THIERRY

DIRK DEBUSSCHERE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK DEBUSSCHERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04005310058. Het bedrijf DIRK DEBUSSCHERE bevindt zich op het adres: BLOEMGATSTRAAT 3BA; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in DIRK DEBUSSCHERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK DEBUSSCHERE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK DEBUSSCHERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK DEBUSSCHERE, openstaande posities, locatie van DIRK DEBUSSCHERE op de kaart.

DIRK DEBUSSCHERE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK DEBUSSCHERE, company assigned to the tax number BE04005310058. The company DIRK DEBUSSCHERE is located at the address: BLOEMGATSTRAAT 3BA; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groententeelt. Products created in DIRK DEBUSSCHERE were not found.
The main activity of DIRK DEBUSSCHERE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK DEBUSSCHERE is not available. You also can look at reviews of DIRK DEBUSSCHERE, open positions, location of DIRK DEBUSSCHERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK DEBUSSCHERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK DEBUSSCHERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK DEBUSSCHERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK DEBUSSCHERE, employees, financial statistics.